MENI

NOVOGODIŠNJI PAKETI

             
  NOVOGODIŠNJI PAKETI KURSEVA 
            (upis od 05.-15. JANUARA)

                           UPIS U TOKU!
               Sva pitanja i prijavljivanje na telefon: +381 60 / 76-711-74 (viber +)

              CENA I PAKETA:
21.000 din (3 KURSA PO IZBORU)
       CENA II PAKETA: 28.000 din (4 KURSA PO IZBORU)
       CENA III PAKETA: 35.000 din (5 KURSA PO IZBORU)
       CENA IV PAKETA: 42.000 din (6 KURSA PO IZBORU)

               (PRIJAVA NA TELEFON: +381 60/76-711-74)

                    Ponuda važi do 15. januara 2023.


KLASIČNA RELAKSACIONA MASAŽA

PRAKTIČNI DEO KURSA:

(30 ČASOVA) Uključujena je kompletna relaks masaža celog tela kao i parcijalne relaks masaže(svih pojedinih delova tela). Uče se osnovne tehnike švedske masaže i osnovi antistres tehnika. Na kursu se uče i osnove masažne terapije i osnove kompleksnih (antistres, terapeutska, sportska, MLD) masaža, kao i uvod u 1-B i 1-C nivo. Osim osnovne obuke uči se i opremanje salona za masažu, osnove korišćenja i odabira baznih i aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u relaks masaži, priprema masera (fizička, mentalna i energetska), osnove body-mechanic tehnike (pravilnog držanja tela za vreme masaže), odabir kreveta za masažu i njihovo podešavanje, itd.

TEORIJSKI DEO KURSA:

(10 časova) Uči se detaljna funkcionalna i deskriptivna (klinička) anatomija sa osnovama opšte fiziologije i patofiziologije (uzroci nastanka bolesti lokomotornog sistema i patologija stresnog sindroma). Uče se i etika masažne prakse, izrada kartona klijenata, bazični zdravstveni testovi i pregled, osnove korišćenja ulja u masaži, te uvod u wellness menadžment i marketing.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Kurs terapeutske masaže obuhvata parcijalne terapijske masaže (leđa, vrata, glave, itd.), kao i razne terapeutske postupke kao što su dubinske antistres terapije, te lečenje masažom reumatskih i ostalih lokomotornih problema (bolna stanja mišića, glavobolje, istegnuća i sl.)

PRAKSA: Iz prakse, na kursu se uče masersko-terapeutski postupci koji se primenjuju kod bolnih stanja. Prvo se rade BOLNA STANJA MIŠIĆA kao što su recimo: 1. HIPERTONUS, 2. FIBROMIALGIJE i MIOGELOZE (osnove). Posle toga se obrađuju i razni tipove, 3. GLAVOBOLJA (tenzione glavonolje) i neke blaže oblike MIGRENA, te razni tipovi 4. BOLOVA U VRATU. Na kursu se zatim u svrhu prevencije (ne lečenja) obrađuju ter. masažom i razne  degenerativne promene na vratu tj. kičmi kao što su: 5. SPONDILOZA, 6. LUMBAGO, 7. IŠIJALGIJA, itd.

TEORIJA: Iz teorije, na kursu se uči se o TERAPEUTSKOM dejstvu masaže na organizam, o indikacijama i kontraindikacijama, osnove patološke fiziologije, osnovnim deformitetima kićmenog stuba, dubinsko oslobađanje od stresa, korišćenje aromaterapije itd.

********************************************************************

(Opis ostalih kurseva možete pogledati na ostalim stranicama sajta.)                     

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija