MENI

...Jumeiho Terapija

JUMEIHO TERAPIJA
 


                      JUMEIHO TERAPIJA -
                                   Japanska tehnika lečenja

Yumeiho - japanska masažna terapija je kombinacija drevnih terapija šaolinske masaže, hiropraktike, akupresure, tai masaže, Tui Ne, itd. U suštini je savršeno jedinstvo tradicionalnog istoka i modernog zapadnog wellnessa, orijentalne teorije i viševekovne prakse.

Nastala je Šaolinskom mamastiru, kombinacijom metoda koje su monasi razvijali, ispitivali, tražili i opipavali tokom više od 500 godina. Suština ove holističke metode (koju su u početku jednostavno zvali Lečenje celine je da deluje duboko na biće, ne samo na telo, i da otklanjajući fizičke blokade ujedno oslobađa emocionalno telo i otpušta mentalne tegobe za koje smo vezani, kao što su strahovi i depresije. Ovaj metod je u Evropu doneo Saionji Masayuki davne 1989, a Beograd je bio prva destinacija nakon Kine i Japana gde je održan kurs za terapeute. Kasnije ju je Masayuki preimenovao i nazvao Yumeiho, što u slobodnom prevodu znači pokretanje životne energije (od reči Yu Mei čije značenje je izvor života i Ho - pokretačka sila)".

Yumeiho terapijom ponovo se uspostavlja simetrija tela, ublažavaju i uklanjaju bolovi u leđima i vratu, kao i bolovi vezani za kičmeni stub. Pored toga, pozitivno deluje na brojne druge tegobe, koje nastaju kao posledica poremećaja težišta tela, od prekomerne ili nedovoljne telesne težine do probavnih, respiratornih i ginekoloških problema, bolesti srca i krvnih sudova.

Ova terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme sa kičmenim stubom, a pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla, dugo vremena telo drže u istom položaju. Tehnika se koristi i kod sportista preopterećenih intenzivnim treninzima,  jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi sa ligamentima i zglobovima. Delotvorna je i za osobe starijeg doba, kod kojih utiče na rešavanje tegoba vezanih za slabu cirkulaciju, nedovoljno fizičko kretanje, loše držanje tela i ostale probleme koji su nastali tokom života.

Yumeiho se preporučuje i kod skoliotičnog držanja koje se javlja kod dece, a dugoročno može izazvati i probleme u funkciji unutrašnjih organa. 

NOVI SAD: Dve nove grupe za KURS JUMEIHO TERAPIJE kreću: 21. FEBRUARA. Kurs kreće od  SREDE, (po dogovoru), RADNO VREME: 17-21h, Učionica u Save Kovačevića 3/5, termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.

BEOGRAD
: Dve nove grupe
 za KURS JUMEIHO TERAPIJE kreće 24. FEBRUARA. (NEDELJA: TERMINI PO DOGOVORU, Učionica u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd), radno vreme 13-19h, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.

CENA KURSA Jumeiha terapije je 10.000 din. 
Inividualni kurs: 15.000 din, broj časova po dogovoru.

PRIJAVLJIVANJE NA KURS (upis): 060/76-711-74 i viber
Sve informacije o kursu na telefon: 069/767-114
UPIS NON-STOP: 08-22h

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija