MENI

ŠKOLA ZAPADNE MASAŽE

                                UPIS U TOKU
                                

      ŠKOLA ZAPADNE MASAŽE
            

Obrazovni Centar  Ultra Nova Wellness Studio organizuje različite kurseve, pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse, kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete. Autorska škola masaže "ISTOK-ZAPAD" dr Bojana Jovanovića vec 15 godina uspešno kombinuje istočne i zapadne sisteme i tehnike masaže i masažne terapije, kao i istočne i zapadne koncepte zdravlja i medicine, ali sa snažnom bazom u zapadnoj anatomiji i fiziologiji. Pored kurseva masaže, polaznici se mogu dalje stručno usavršavati u vrsti masaže koju izaberu i pohadjati redovne seminare i promocije najnovijih tehnika i stilova iz oblasti masaže i masažnih terapija. Kursevi su pogodni za studente: Fizioterapije, Medicine, Sporta i Rekreacije, Farmaceutike, Spa i Wellnessa, Turizma i Wellness Menadžmenta, ali i svih ostalih zainteresovanih za ovu vrstu delatnosti tj. zanata, bez obzira na godište i pol. 


                                                       I STEPEN

 ZAPADNA RELAKSACIONA MASAŽA

I-A STEPEN - KLASIČNA (ŠVEDSKA) RELAKS MASAŽA
I-A1 Kurs Klasične relaksacione (ili higijenske) masaže: Upis u toku. CENA: 15.000
I-B STEPEN - NAPREDNA RELAKSACIONA MASAŽA 
I-B1 Kurs Profesionalna (brodska) relaksaciona masaže: Upis u toku. CENA: 20.000
I-B2 Kurs
Antistres masaža (Relaksaciona): Upis u toku. CENA: 15.000
I-C STEPEN - SPECIJALNE RELAKS MASAŽE
   I-C1 Kurs Masaža vrućim kamenjem: Upis u toku. CENA: 15.000
   I-C2 Kurs Masaža toplim bambusom: Upis u toku. CENA: 15.000
   I-C3 Kurs Vakuum masaža - Cupping (vakuum ventuze):CENA: 15.000    I-A1 - KLASIČNA RELAKSACIONA (ŠVEDSKA) MASAŽA


TRAJANJE: 40-50 ČASOVA. Kurs obuhvata kompletnu relaksacionu masažu celog tela (klasična masaža), parcijalne relaks masaže, body-mechanic (pravilno drzanje tela pri masaži), osnovi izvorne švedske relaks masaže, osnovi antistres masaže, osnove kompleksnih(antistres) ali i specijalizovanih relaks masaža - uvod u I-B i I-C nivo). Uči se i opremanje salona za relaks masažu, osnove korišćenja i odabira baznih i esencijalnih ulja u relaks masaži, kako pokrenuti sopstveni salon za masazu, steci redovnu klijentelu, kako 

NOVI SAD:
Nova grupa
za kurs KLASIČNE (ŠVEDSKE) RELAKS MASAŽE Kurs kreće: 25. APRILA. 

BEOGRAD:
Nova grupa
za kurs  KLASIČNE (ŠVEDSKE) RELAKS MASAŽE, Kurs kreće: 28. APRILA. 
CENA KURSA: 15.000
din. Upis svakog dana od 08-22h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114.    I-B1 - PROFESIONALNA (BRODSKA) REL. MASAŽA

                   (primenjuje se u hotelima i na brodovima)
30-40 ČASOVA (kompletna PROFESIONALNA relaks masaža celog tela(napredna klasična relaks masaža), i napredne parcijalne relaks masaže(delova tela ili pojedinih regija: vrat, leđa, ruke i šake, stopala i noge, lice ili vlasište). Na ovom kursu se uči profesionalna ili napredna relaks masaža, kako se ona stvarno izvodi u ekskluzivnim wellness i spa centrima za masažu, hotelima sa 5 zvezdica, brodovima, kruzerima, itd., gde se traži poznavanje ove napredne relaksacione masaže za duboku relaksaciju i potpuni oporavak mišića i lokomotornog aparata. Uči se i opremanje profesionalnih salona za masažu, osnove korišćenja i odabira aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u profesionalnoj relaks masaži, kao i hranljivih krema, higijenskih postupaka i stvaranje prijatnog ugođaja za dugotrajnu masažu i dobar izbor ambijentalne i opuštajuće muzike.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74.


NOVI SAD:
Nova grupa
za kurs NAPREDNE RELAKSACIONE MASAŽE -Kurs kreće: UPIS U TOKU.
BEOGRAD: Nova grupa za kurs NAPREDNE RELAKSACIONE MASAŽE -Kurs kreće: UPIS U TOKU.
CENA KURSA: 20.000 din.
UPIS svakog dana od 08-22h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114.          I-B2 - ANTISTRES MASAŽA (RELAKSACIONA)


(30-40 ČASOVA)
naučite modernu antistres masažu (RELAKSACIONU) po svetskim standardima. Kurs obuhvata parcijalnu antistres masažu, kao i antistres masažu celog tela, koja obuhvata i sporsku antistres masažu (kompleksna dubinska sportska relaks masaža i sportska limfna i misicna drenaza celog tela za dubinsko oslobađanje od stresa i posledica dugotrajnog treninga, dugotrajnog sedenja, VELIKIH napora, voznje  i sl.). Naučite da koristite aromatična ulja u antistres masaži, osnovne antistres MASAŽNE tehnike i postanite RELAKS MASER TERAPEUT (antistres maser), i otvorite KOZMETIČKI ILI WELLNESS SALON.

NOVI SAD: Nova grupa u Novom Sadu za ANTISTRES MASAŽA kreće: UPIS U TOKU. UTORAK-PETAK 19-21h.
BEOGRAD: Nova grupa za ANTISTRES MASAŽA kreće: UPIS U TOKU. OD 13-17h, NEDELJA (upis u toku), 
CENA KURSA: 15.000 din. UPIS svakog dana od 08-21h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114.                       I-C1 - MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM


(20 ČASOVA)
Naučite  masažu vulkanskim kamenjem. Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD:  Nova grupa za kurs Masaže vulkanskim (vrućim) kamenjem tj. HOT STONE MASSAGE kreće UPIS U TOKU. PONEDELJAK-subota od 17-19h ili (19-21h).
BEOGRAD: Nova grupa za kurs Masaže vulkanskim (vrućim) kamenjem tj. HOT STONE MASSAGE kreće UPIS U TOKU. Nedelja od 12-16, okupljanje nove grupe, termini po dogovoru, (upis je u toku), u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd
CENA KURSA: 15.000 din u 2 rate.
REZERVIŠITE mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/767-11-74 ili 069/767-114


             I-C2 STEPEN -  MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM


(20-30 ČASOVA)
Masaža bambusom je tehnika koja ukllučuje štapove bambusa u proces masaže kako bi omogućila maseru da uradi što bolju masažu dubokih tkiva. Masaža toplim bambusom je specijalna vrsta masaže, koja blagotvorno deluje na prokrvljenost mišića i pospešuje cirkulaciju, potpomaže limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja nagomilanog u mišićima, pružajući pritom dubok osećaj relaksiranosti i opšteg blagostanja. Masaža bambusom dovodi do opuštanja i blagotvornog delovanja na mišićnu fasciju, ali i do blagotvornog i blagog elektromagnetnog delovanja na same mišiće. Ono što bambus čini upravo takvim je struktura njegovog spoljnog omotača koja je kao kristalna mreža silikonske strukture. Neki maseri veruju da zbog sličnosti u strukturi koja postoji između vezivnog tkiva naših mišića i strukture opne bambusa, dolazi upravo do svih ugodnosti ove masaže. Masaža bambusom oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje i nesanice. Neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom, otklanja iz tiela otpadne materije, razgradjuje celulit te dovodi telo i psihu u harmoniju.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa za kurs MASAŽA VRUĆIM BAMBUSOM kreće UPIS U TOKU, PONEDELJAK-PETAK 17-19h, (upis je u toku) u ulici Save Kovačevića 3. 
BEOGRAD: Nova grupa za kurs MASAŽA VRUĆIM BAMBUSOM kreće UPIS U TOKUNedelja 13-17h, (upis je u toku), u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd. 
CENA KURSA: Kurs masaže toplim bambusom je 15.000 din (umesto 15.000).


               I-C3 STEPEN - VAKUUM MASAŽA (CUPPING)


Cupping
(20-30 ČASOVA) je terapija vakumom i jedna od najstarijih metoda preuzeta iz tradicionalne kineske medicine gde se koriste male staklene čaše – ventuze, a u modernom vremenu silikonske čaše koje se ispumpavaju(vakuumiraju). U drevnoj kineskoj medicini meridijani su putevi u telu kroz koje protiče energija života pod nazivom “či”. Primenom ove terapije otvaraju se pore, šire krvni sudovi – prokrvljuje se tretirano područje, uklanja zastoj u cirkulaciji, uspostavlja narušeni či (vitalna energija) i izbacuju toksini iz mišića, izglađuju se strije i ožiljci, čisti koža i poboljšava njen izgled, te joj daje elastičnost. Ventuze daju vrlo dobre rezultate kod lečenja celog lokomotornog sistema: bolno ukočenih leđa, bolovi između lopatica, bolova u lumbalnom delu leđa, išijasa, fibromijalgija, traume i sportske ozlede. Takođe daju dobre rezulate i kod prehlada, kašlja, bronhitisa, upale pluća, limfne drenaže, detoksikacije organizma, celulita, strija, ožiljaka, relaksacije, itd. Cupping je u početku bio korišten kao pomoćna metoda u tradicionalnoj kineskoj hirurgiji, kasnije je utvrđeno da je efikasna i u lečenju drugih bolesti, a posebno se razvio u terapeutski metod. Tokom terapije čaše se ostavljaju na par minuta, tokom kojih pružaju opuštajući i detoksikacijski efekat. Potvrđen je efekat ovakve primene ventuza, njihovo delovanje prodire u telo i do 10 cm. 

Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za KURS VAKUUM MASAŽE kreće UPIS U TOKU, PONEDELJAK-PETAK 17-19h,, , Vase Pelagića 1, termini po dogovoru, (upis je u toku).
BEOGRAD: Nova grupa (upis) u Beogradu za KURS VAKUUM MASAŽE kreće UPIS U TOKU, Nedelja 13-17h, (upis je u toku). Rezervišit mesto u novoj grupi na vreme.
CENA KURSA: Kurs vakuum masaže je 10.000 din. PRIJAVITE se se na telefon 
060/7671174.


                           II STEPEN

    ZAPADNA TERAPEUTSKA MASAŽA

II STEPEN - TERAPEUTSKA MASAŽA
II-A STEPEN - OPŠTA TERAPEUTSKA MASAŽA
    II-A1 Kurs Terapeutske masaže: Kreće UPIS U TOKU u NS i u Bg. CENA: 15.000 

II-B STEPEN - NAPREDNA TERAPEUTSKA MASAŽA
    II-B1 Kurs Napredne Terapeutske masaže: Upis UPIS U TOKU  u NS i UPIS U TOKU
 u BG. 15.000 
II-C STEPEN - SPECIJALNE TERAPEUTSKE METODE
       II-C1. Kurs Refleksoterapije: Kurs kreće od UPIS U TOKU u NS i u Bg. CENA: 15.000d
       II-C2. Kurs Akupresurne terapije:Kreće od UPIS U TOKU u NS i u Bg. CENA: 15.000d
       II-C3. Kurs Manuelne limfne drenaže: Kreće UPIS U TOKU u NS i u Bg. 
CENA: 15.000
                           II-A1 - TERAPEUTSKA MASAŽA

Na kursu Terapeutske masaže studenti škole "Istok-Zapad" stiču osnove za sve naprednije masažne tehnike i terapije na višim nivoima kursa kao što su antistres masaža (terapijska-relaks masaža za dubinsko oslobađanje od stresa), osnovi refleksologije i nege stopala, osnovi akupresure i akupresurne terapije, osnove energetske masaže (meridijani) i energoterapije (marma tačke), osnove parcijalne MLD (manuelne limfne drenaže) i osnove MLD celog tela, te osnove Anticelulit masaže.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) kreće od UPIS U TOKU (Subota, 13-19h) u Novom Sadu (učionica za masažu u Save Kovačevića 3) po posebnom popustu:
CANA: 15.000 din,
(učionica br 1. za masažu u ulici Save Kovačevića 3). Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
BEOGRAD: UPIS JE U TOKU, nova grupa kreće od UPIS U TOKU (Nedelja, 10-16h) u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd
CENA: 15.000 din
Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
                II-B1 - NAPREDNA TERAPEUTSKA MASAŽA

Ovaj tečaj obuhvata: NAPREDNE MASAŽNE TERAPIJE za bolesti koje nisu obuhvaćene osnovnim kursom, i mnoga druga bolna i patološka stanja. Uče se osnove patologije, patološke fiziologije i terapeutska dijagnostika, korišćenje orijentalnih metoda u terapiji, i sličnih terapeutskih sredstava.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) kreće odmah po završetku osnovnog nivoa.  (SUBOTA, 13-19h) u Novom Sadu PONEDELJAK-PETAK 17-19h, (učionica za masažu u Vase Pelagića 1. učionica br 1. za masažu u ulici Vase Pelagića 1 - CENTAR,  ulazi se iz Jevrejske ulice). Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
BEOGRAD: UPIS JE U TOKU, nova grupa kreće odmah po završetku osnovnog nivoa. (Nedelja, 13-19h) u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd.
Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.

                              II-C1
- REFLEKSOTERAPIJA
REFLEKSOLOGIJA. Na osnovu jasne veze između delova tela i njihovih refleksnih zona (tačaka), kao i koncepta protoka vitalne energije Či telom, refleksologija je neinvazivna i bezopasna holistička terapija za prevenciju zdravlja, lečenje i celokupno dobrostanje organizma. U suštini, kao i većina alternativnih tehnika lečenja, teži uklanjanju uzroka, a ne simptoma nekog problema. Izuzetno delotvorna u prevenciji, dijagnostikovanju  i terapiji.Na kursu se radi preko 40 različitih patologija, uči se refleksološka dijagnostika, i ostatak časova posvećeno je uvežbavanju polaznika preciznoj dijagnozi i tehnika refleksološke terapije.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za KURS REFLEKSOTERAPIJE kreće UPIS U TOKU (PONEDELJAK-PETAK 17-19h,) u Novom Sadu, učionica u ulici Vase Pelagića 1, termini po dogovoru, (upis je u toku). PRIJAVLJIVANJE NA TEL: 060/76-711-74
BEOGRAD: Nova grupa (upis) u Beogradu za KURS REFLEKSOTERAPIJE kreće UPIS U TOKU (Nedelja, 13-19h) u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, Učionica u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, termini po dogovoru, (upis je u toku)Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
Cena kursa REFLEKSOLOGIJE je 15.000 din.
Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
      
                              

                                

                       II-C2 - MANUELNA LIMFNA DRENAŽA
Maneulna limfna drenaža (MLD) predstavlja specijalnu tehniku limfne dekompresivne masaže koja stimuliše limfne  puteve a time se vrši pražnjenje i dekompresija obstruisanih limfatika te preusmerava limfu u susedne, funkcionalne limfne bazene (regije). Sa patofiziološkog gledišta MLD održava tok limfe, pojačava funkciju kapilarne limfne pumpe i stimuliše fagocitnu aktivnost tkivnih makrofaga. Cilj je da se stimuliše kretanje viška  tečnosti iz otekle regije normalnim putevima limfe i putem aktiviranja kolaterala. Drenaža započinje stimulacijom limfnih sudova i nodusa nezahvaćenog susednog bazena. Tretman se potom prenosi na zahvaćeni ekstremitet, od proksimalnog pražnjenja prvo ka distalnom kraju.  Dakle MLD se bazira na konceptu pražnjenja prvo centralnih regiona, limfatici se prazne u susednu regiju trupa, zatim se vrši pražnjenje dva susedna-granična kvadranta, uz dreniranje limfnih čvorova ako postoje a na kraju i drenaža ekstremiteta prvo proksimalno pa distalno. Postoje 4 različite tehnike MLD – po dr Vodderu, Foldi-u, Leduc ili Casley-Smith metoda. Hvatovi su  dizajnirani tako da se njima isteže zid epifascijalnih limfatika čime se povećava njihova aktivnost i potiskuje limfa u odgovarajućem pravcu.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za KURS MANUELNE LIMFNE DRENAŽE kreće UPIS U TOKU (pon-pet, 13-19h) u Novom Sadu, učionica u ulici Vase Pelagića 1, termini po dogovoru, (upis je u toku).
BEOGRAD: Nova grupa (upis) u Beogradu za KURS MANUELNE LIMFNE DRENAŽE kreće UPIS U TOKU (Nedelja, 12-16h) u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, termini po dogovoru. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
Cena kursa MLD je 15.000 din. 
Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
 


                                  

                         II-C3 - AKUPRESURNA TERAPIJA
AKUPRESURA potiče iz Azije i bazira se na kineskoj tradicionalnoj medicini Zhōng Yī. To je drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri – pritiska prsta na tzv. aku – tačke. Ravnoteža životne energije unutar tela smatra se osnovom zdravlja, ne samo telesnog nego i psiho – emocionalnog. U našem telu postoji 14 glavnih energetskih tokova ili meridijana koji su povezani sa različitim organima i psiho-emocionalnim izražajima. Na svakom meridijanu nalaze se mnoge akupresurne ili akupunkturne tačke, čijim povezivanjem dobijamo meridijane. To su tačke ulaska i izlaska energije. Tačke za akupresuru poređane su duž 14 meridijana koji ne odgovaraju ni jednom fiziološkom procesu ili anatomskoj strukturi tela. Tako, može se pritisnuti samo jedna tačka da bi se ublažio određeni simptom ili tegoba, ili niz tačaka određenim redosledom kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma. Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne tačke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišući ih masažom, grejanjem ili iglama, možete povratiti unutrašnju ravnotežu i ublažiti tegobe. Akupresura koristi iste tačke kao i akupunktura, ali u ovoj tehnici tačke se tretiraju pritiskom prsta ili šake, dok se u akupunkturi tačke stimulišu ubadanjem iglica.
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za KURS AKUPRESURNE TERAPIJEkreće UPIS U TOKU (PON-PET, 17-19h) u Novom Sadu, učionica u ulici Save Kovačevića 3 (Novi Sad), termini po dogovoru, (upis je u toku).. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
BEOGRAD: nova grupa za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE  kreće od UPIS U TOKU (Nedelja, 13-19h) u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, termini po dogovoru
Cena kursa 15.000 din u 2-3 rate.
                III STEPEN

    ZAPADNA SPORTSKA MASAŽA


III STEPEN - SPORTSKA MASAŽA
III-A STEPEN - ZAGREVAJUĆA I OSVEŽAVAJUĆA SPORTSKA MASAŽA
III-A1 Kurs Sportske (pre-event & post-event)  masažeCENA: 15.000
III-B STEPEN - SPORTSKO-MASAŽNA TERAPIJA
III-B1 Kurs Sportsko masažne terapije: ...u pripremi. CENA:
15.000
III-B2 Kurs Sportski pasivni-terapeutski strečing i PNF: ...u pripremi. 
CENA: 15.000
III-B3 Kurs Sportska masaža dubokih tkiva (deep tissue)...u pripremi. CENA: 15.000
III-C STEPEN - SPECIJALNE SPORTSKE & TERAPEUTSKE MASAŽE
   III-C1 Kurs Sportski kineziotejping:...u pripremi. CENA: 15.000.   
   III-C2 Kurs Masaža za poboljšanje sportskih performansi:...u pripremi
III-D STEPEN - SPORTSKA MASAŽA ZA POJEDINE SPORTOVE
   III-D1 Kurs Spotska i terapeutska masaža fudbalera: ...u pripremi. CENA: 12.000.
   III-D2 Kurs Spotska i terapeutska masaža atletičara:...u pripremi. CENA: 12.000.
   III-D3 Kurs Spotska i terapeutska masaža tenisera:...u pripremi. CENA: 12.000.
   III-D4 Kurs Spotsko/ter. masaža za borilačke sportove:...u pripremi. CENA: 12.000.
SPORTSKA MASAŽA

III-A1 STEPEN - SPORTSKA MASAŽA 
Naučite modernu sportsku masažu
po svetskim standardima. Kurs uključuje oporavljajuću masažu, zagrevajuću sportsku masažu i osnove specifične sportske masaže (za pojedine sportove). Naučite da koristite aromatična ulja i kreme u sportskoj masaži, osnovne SPORTSKO-MASAŽNE tehnike i terapije, postanite SPORTSKI MASER, i RADITE U SPORTSKIM KLUBOVIMA ili otvorite svoj maserski ili kozmetičko-maserski salon.

Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa za Sportsku masažu u Novom Sadu kreće od UPIS U TOKU, uto-čet 19-21h, Save Kovačevića 3/5, Novi Sad. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme i obezbedite značajan popust. Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114. Cena kursa 10.000 din u 2-3 rate.
BEOGRAD: Nova grupa za Sportsku masažu u Beogradu kreće od UPIS U TOKU, nedelja 13-19hupis u toku, u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme i obezbedite značajan popust. Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.

Cena kursa 15.000 din u 2-3 rate.


           III-B1 STEPEN -
SPORTSKO-MASAŽNA TERAPIJA 
Naučite modernu sportsko-masažnu terapiju po svetskim standardima. Kurs uključuje oporavljajuću masažu, sportsko masažnu terapiju, masaća za poboljšanje sdportskih performansi, osnove sportskog strečinga, sportsko terapijske tehnike i procedure, osnove sportske rehabilitacije, sportsko-patološku dijagnostiku, sportsku fiziologiju, sportsko-fiziološku patologiju, i osnove sportske biomehanike (poboljšanje i optimizacija sportske tehnike kroz masažu). Takođe se uči specifična sportska patologija za pojedine sportove. Naučite da koristite aromatična ulja i kreme u terapeutskim procedurama u sportskoj masaži. Postanite SPORTSKI MASER TERAPEUT, TRENUTNO NAJTRAŽENIJE ZANIMANJE U SVETU ili radite u sportskim klubovima tj. ordinacijama za sportsku rehabilitaciju i masažnu terapiju.  (Potrebno je prethodno položen stepen u TERAPEUTSKOJ MASAŽI I OPŠTOJ SPORTSKOJ MASAŽI, pogodno je i za opšte strukovne i sportske fizioterapeute).
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Upis na kurs za sportskog masera-terapeuta se vrši tokom cele godine, od 1-30. u mesecu. Nova grupa krece od UPIS U TOKU, subota 16h, u Novom Sadu
BEOGRAD: Upis na kurs za sportskog masera-terapeuta se vrši tokom cele godine, od 1-30. u mesecu. Nova grupa kreće UPIS U TOKU u 10-15h, u Beogradu. REZERVIŠITE mesto u novoj grupi na vreme i obezbedite značajan popust. Prijavljivanje: 060/76-711-74 ili 069/767-114.
Cena kursa 15.000 din u 3 rate po 4.000 din
.

           III-B1 SPORTSKI (TERAPEUTSKI) STREČING
Ovom metodom može se povratiti pravilna posturalna ravnoteža pomoću reprogramiranja osteo-mišićnog matriksa, pasivnog strečinga mišića, te oslobađanja i manipulacije zglobova. Rezultati se osete u području povećane pokretljivosti celog tela, povećane amplitude zglobova, i bolje elastičnosti mišića, tetiva i ligamenata.Sistematskom zglobno-mišićnom manipulacijom postepeno dolazi do oporavka celog lokomotornog aparata.  
Informacije: +381 69 / 767-114
Upis na telefon: +381 60 / 76-711-74
.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za SPORTSKI (TERAPEUTSKI) STREČING kreće UPIS U TOKU, subota 16-18h, Vase Pelagića 1.
BEOGRAD: Nova grupa (upis) u Beogradu za SPORTSKI (TERAPEUTSKI) STREČING kreće UPIS U TOKU, 10-15h, upis u toku. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/7671174 ili  069/767-114.
Cena kursa: 10.000 din u 2 rate.
                             III-B2 SPORTSKI KINEZIOTEJPING
Naučite SPORTSKI KINEZIOTEJPING, upotpunite znanje sportsko-masažne terapije i ubrzajte oporavak vašeg sportiste.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs sportskog kineziotejpinga kreće UPIS U TOKU, subota 13-19h,.
BEOGRAD: Nova grupa (upis) u Beogradu za kurs sportskog kineziotejpinga kreće UPIS U TOKU12-16h, upis u toku. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.

CENA KURSA: 15.000 din 
                     IV STEPEN

   ZAPADNA KOZMETIČKA MASAŽA


IV STEPEN - KOZMETIČKA MASAŽA
IV-A STEPEN - ANTICELULITNE MASAŽE I ANTICELULITNA DRVO-TERAPIJA
IV-A1 Kurs Anticelulit masaže: CENA: 15.000 din
IV-A2 Kurs Maderoterapije tela (drvenim oklagijama): CENA: 15.000 din.
IV-A3 Kurs Brazilske Maderoterapije (drvenim vakuum zvonima): CENA: 15.000

V
-B STEPEN - KOZMETIČKE I ANTIAGING MASAŽE LICA I TELA
IV-B1 Kurs Kozmetičke (evropske) masaže lica: CENA: 15.000
IV-B2 Kurs Anti-age masaže lica (face-lifting): CENA: 15.000
IV-B3 Kurs Evropska skupturalna (oblikujuća) masaža lica: 15.000
IV-B4 Kurs Anti-aging Maderotrapija lica (maderoterapijski facelifting)15.000
IV-C STEPEN - AROMATERAPIJA ZA MASERE I SPA MASAŽA
   IV-C1 Kurs Aromaterapija za masere:.... u pripremi
   IV-C2 Kurs SPA & Aromaterapijska masaža:.... u pripremi
   IV-C3 Kurs Masaže medom & čokoladom: .... u pripremi
   IV-C4 Kurs Pinda Sweda paketići: .... u pripremi   
IV-D STEPEN - KRISTALOTERAPIJA - MASAŽA & TERAPIJA KRISTALIMA
   IV-D4 Kurs Terapija lekovitim kristalima za masere: CENA: .... u pripremi
   IV-D4 Kurs Terapija kristalima himalajskih soli: CENA: .... u pripremi

KURS kozmetičko-higijenskih MASAŽA, sadrži kompletne tehnike i procedure kozmetičko-higijenskih masaža i tretmana, kao što su Kozmetička masaža lica, Anticelulit masaža manuelna (i drvo-terapijskom metodom), Kozmetička refleksologija i nega nogu (i ruku), redukcija masnih naslaga sa kriticnih podrucja, i kozmetička limfna drenaža (lica, ruku, nogu, itd.).

                 ANTICELULITNE MASAŽE I PROCEDURE:

                 
         IV-A1 Manuelna Anticelulit masaža

Manuelna anticelulit masaža je savremena manuelna metoda uspešnog uklanjanja celulita, iz regija tela gde se naročito skuplja. Promene u potkožnom tkivu nastaju kada je usporen proces otklanjanja štetnih materija i kada organizam nije u stanju da ih se oslobodi. Anticelulit masaža kao metoda za rešavanje celulita ima za cilj: 1) poboljšanje cirkulacije krvotoka i limfe, 2) vraćanje elastičnosti i tonusa tkiva, 3) stimulaciju izlučivanja štetnih materija i toksina iz organizma, itd. Posebno pomaže onim delovim tela na koje se teško utiče vežbanjem, kao što su unutrašnja strana kolena ili gornji spoljni deo bedara. Kombinacija modernih masažnih tehnika koje se sastoje od gnječenja, dreniranja, trljanja, uvrtanja, itd. vidno će se popraviti stanje i izgled  vaših nogu, bokova, stomaka itd. Preporučuje se minimum 3 puta godišnje po jedna serija od 10 anticelulit masaža.


NOVI SAD: NOVA GRUPA ZA MANUELNU ANTICELULIT MASAŽU u Novom Sadu kreće subotom (ili po dogovoru). UPIS U TOKU (17-19h u učionici u ulici: Save Kovačevića 3/5 u Novom Sadu.
BEOGRAD: NOVA GRUPA u Beogradu kreće u nedelju UPIS U TOKU
 u Durmitorskoj 19, u 11-15h. Upis u toku.
Prijavljivanje na telefon 060/76-711-74 ili 069/776-711,
CENA: 15.000 din 

           

      Maderoterapija & Brazilska maderoterapija
V-A(2) STEPEN - MADEROTERAPIJA (Anticelulit masaža oklagijama) ILI BRAZILSKA MADEROTERAPIJA ILI MADEROTERAPIJA LICA
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima.
NOVI SAD: NOVA GRUPA ZA MADEROTERAPIJU u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (12-18h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1 u Novom Sadu) i
BEOGRAD: NOVA GRUPA ZA MADEROTERAPIJU u Beogradu kreće UPIS U TOKU u Durmitorskoj 19, NEDELJA u 11-15h. Upis u toku.
CENA: 10.000 din SA SERTIFIKATOM umesto 20.000 din po redovnom sezonskom popustu.


            SPECIJALNE KOZMETIČKE MASAŽE LICA:

                           Kozmetička masaža lica
V-B(1) STEPEN
- Kozmetička masaža lica(vrata i biste) i osnovne kozmetičko-estetičke procedure nege i pripreme lica za masažu i ostale tretmane lica. 
NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (SUB. 12h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1.
NOVA GRUPA u Beogradu kreće UPIS U TOKU u Durmitorskoj 19, NEDELJA u 11h. Upis u toku.
CENA: 10.000 din umesto 10.000 din po redovnom sezonskom popustu.

                   Antiaging masaža lica
V-B(2) STEPEN
-
Antiaging masaža lica - Facelifting i antiaging limfna drenaža lica, sa ajurvedskom antiaging marma terapijom.
NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (SUB.13h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1 u Novom Sadu) i
NOVA GRUPA
u Beogradu kreće UPIS U TOKU u Durmitorskoj 19, ned. u 12h. Upis u toku.
CENA: 10.000 din umesto 10.000 din po redovnom sezonskom popustu.
V STEPEN - AROMATERAPIJSKA (SPA) MASAŽA
V-A STEPEN - AROMATERAPIJA ZA MASERE
V-A1 Kurs Klasična aromaterapija za masere: CENA: 15.000 din
V-A2 Kurs Maderoterapije (drvenim oklagijama): CENA: 15.000 din.
V-A3 Kurs Brazilske Maderoterapije (drvenim vakuum zvonima): 15.000

V
-B STEPEN - AROMATERAPIJSKE MASAŽE
V-B1 Kurs Kozmetičke (evropske) masaže lica: CENA: 15.000
V-B2 Kurs Anti-age (pomlađujuće) masaže lica & face-lifting: CENA: 15.000
V-B3 Kurs Evropska skupturalna (sculptural) mas. lica sa face-liftingom: 15.000
V-B4 Kurs Maderotrapija lica (Anti-aging) (facelifting drvenim mikro zvonima)15.000
V-C STEPEN - AROMATERAPIJSKE TERAPIJA
                 V STEPEN
     AROMATERAPIJSKA (SPA)
                   MASAŽA

                          
           AROMATERAPIJA ZA MASERE


V-A1 STEPEN
- ZAPADNA AROMATERAPIJA ZA MASERE
KORIŠĆENJE AROMATIČNIH ULJA U MASAŽI. 
NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (sub.13h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1 u Novom Sadu) i
NOVA GRUPA u Beogradu kreće UPIS U TOKU u Durmitorskoj 19, ned. u 12h. Upis u toku.
 
CENA: 10.000 din umesto 10.000 din po redovnom sezonskom popustu.

CENA kursa: PAKET KOZMETIČKO MEDICINSKIH MASAŽA IV: 25.000 din (kozm. masaža lica, anti-age, anticelulit masaža, aromaterapija) Prijavite se  se na vreme na telefon 060/7671174 ili na mejl jovanboj@yahoo.com.


VI STEPEN - Profesionalni nivo - Medicinska MASAŽA

                       MASAŽA BOLNIH TAČAKA
VI-A STEPEN - Profesionalni I nivo
-MASAŽA BOLNIH TAČAKA 30-40 ČASOVA, naučite modernu TRIGGER POINT THERAPY
Iili Masažu bolnih tačaka (okidača bola) po svetskim standardima.  ...

NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (Kreće u sub. 13-19h u uč. u ulici Vase Pelagića 1.)
NOVA GRUPA u Beogradu kreće UPIS U TOKU u Durmitorskoj 19, u ned. 12-16h. Upis u toku.
 

CENA: 10.000 din.
NAJAVITI DOLAZAK NA TEL: (060/76-711-74) ili (069/76-711-74) 

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE
PRIJAVA ZA KURS
za Beograd: Pogledajte OVDE.

                         MIOFASCIJALNA MASAŽA
VI-B STEPEN - Profesionalni II nivo
- MIOFASCIJALNA MASAŽA (VEZIVNO-TKIVNA MASAŽA)  30-40 ČASOVA, naučite modernu vezivno tkivnu masažu po svetskim standardima. Kurs uključuje KOMPLETNI TRETMAN MYOFACIAL RELEASE.  ...Cena 10.000 din po redovnom sezonskom popustu (puna cena 15.000 din).

NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće .. U PRIPREMI
NOVA GRUPA u Beogradu
kreće .. U PRIPREMI
NAJAVITI DOLAZAK NA TEL: (060/76-711-74) ili (069/76-711-74) !
PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDEPRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

            SPECIJALNE MEDICINSKE MASAŽE: 

                        MASAŽA DUBOKIH TKIVA
VI-C(1) STEPEN - Profesionalni III-1 nivo
- MASAŽA DUBOKIH TKIVA  30-40 ČASOVA, naučite modernu nervno mišićnu terapiju po svetskim standardima. Kurs uključuje ... ....Cena 12.000 din po LETNJEM popustu (puna cena 15.000 din).

NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće UPIS U TOKU (13-19h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1.
NOVA GRUPA u Beogradu kreće UPIS U TOKU u ulici Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, u 12-16h. Upis u toku.
 
CENA: 10.000 din.

NAJAVITI DOLAZAK NA TEL.: (060/76-711-74) ili (069/76-711-74) !

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE
PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

                   KRANIO SAKRALNA TERAPIJA
VI-C(2) STEPEN - Profesionalni III-2 nivo
- KRANIO SAKRALNA TERAPIJA  30-40 ČASOVA,
naučite modernu kranio sakralnu terapiju po svetskim standardima. Kurs u pripremi ... ....

NOVA GRUPA u Novom Sadu kreće .... U PRIPREMI. (13-19h u učionici u ulici: Vase Pelagića 1 u Novom Sadu) i
U Beogradu kreće od 12-16h,
 u Jurija Gagarina 33, Novi Beograd, u 12-16h. Upis u toku.


PRIJAVA ZA KURS
za Novi Sad: Pogledajte
OVDE
PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

                                    MIOTERAPIJA
VI-C(3) STEPEN - Profesionalni III-3 nivo
- MIOTERAPIJA  30-40 ČASOVA, naučite modernu MIOTERAPIJU Bonija Prudena (Bonnie Prudden Myotherapy). Kurs se bazira na modernoj miofacijalnoj trigger point terapiji, i određenom broju manipulacija mekih tkiva kao što su: mišićno-energetska tehnika, mobilizacija zglobova, itd. Zahvata dijagnostiku, tretmane i rehabilitaciju bišićno-skeletnog bola i povezanih patologija. Cena 12.000 din po jesenjem popustu (puna cena 15.000 din). ....Kurs u pripremi.....

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE
PRIJAVA ZA KURS za Beograd:
U pripremi...  Pogledajte
OVDE.
....Kurs u pripremi.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Osnivač škole masaže u 6 nivoa je dr Bojan Jovanović, dobitnik Kembridžove nagrade za top 100 edukatora u svetu 2011. i 2012. godine, ekspert u matematičkoj i sportskoj biomehanici, savezni trener, učitelj yoge, učitelj masaže i profesionalni maser upisan u Knjigu srpskih masera. 2011 godine dobitnik je prestižne Ajštajnove nagrade za doprinos u nauci. Školu masaže već 10 godina predaje širom Srbije, sa nekolicinom saradnika, profesionalnim maserima i welness i spa ekspertima u određenim granama masaže: zapadne, orijentalne, energetske, terapijske, sportske, kozmetičke, anticelulit, itd. Sve dodatne informacije i zakazivanje za kurseve pitati na jovanboj@yahoo.com ili na telefon 060/76-71-174.
_______________________________________________________________________


ADRESA UČIONICE ZA MASAŽU:

NOVI SAD: učionica br 1. u SAVE KOVAČEVIĆA 3/5.       
NOVI BEOGRAD: učionica br 2. u JURIJA GAGARINA 33, NOVI BEOGRAD.

Vidi detaljniji OPIS svih ostalih kurseva masaže na strani 011info  
     

Upis: 060/7671174 -......Vidi detaljnije o RELAKS masaži


Informacije i upis svakog dana od 08-22h na tel: +381 60/76-711-74 (ili 063/767-114)
+381 60/76-711-74 (viber)Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija