MENI

1 KURS RELAKS MASAŽE

                                             UPIS U TOKU:
NOVI SAD
:
 KURS RELAKS MASAŽE  kreće:
 30. nov. 2023. UPIS: Četvrtkom: 17-21h.
BEOGRAD: KURS RELAKS MASAŽE
kreće: 02. dec.2023. Jurija Gagarina 33, Novi Bg
UPIS: Nedeljom:12-18h (Na Novom Beogradu) ili svaki dan telefonom 09-21h (+381 60/7671174)

Upis svakog dana od 09-21h na tel: 060/7671174 ili 069/767114


I STEPEN - RELAKS TIP MASAŽA

         (Bazični stepen kursa masaže)        Upis svakog meseca na tel: 060/76-711-74  ili  069/767-114

I STEPEN - Bazični nivo - RELAKS MASAŽA
   I-A STEPEN - KLASIČNA (ŠVEDSKA) RELAKS MASAŽA
   A-1 Kurs Klasične relaks masaže: CENA: 10.000 din.
   A-2 Kurs
Napredne (Profesion.) rel. masaže: CENA: 12.000 din.
  I-B STEPEN -
ANTISTRES MASAŽA (RELAKSACIONA)
   B-1 Kurs
Antistres masaža (Relaksaciona): CENA:10.000
   B-2 Kurs Prenatalna masaža (trudnica)
CENA: 10.000
  I-C Kurs SPECIJALNE RELAKS MASAŽE

   C-1 Kurs Masaža vrućim kamenjem:
CENA: 10.000d.
   C-2
Kurs
Masaža toplim bambusom:
CENA: 10.000d.
  
C-3 Kurs Vakuum masaža(Cupping): CENA: 10.000d.

Upis svakog dana od 08-22h na tel: 060/76-711-74 ili 069/767-114                    OPIS KURSEVA MASAŽE:

   I-A RELAKSACIONA MASAŽA

UVOD: Ukoliko ste početnik, koji tek treba da uđe u svet masaže, vama je namenjen bazični kurs klasične relaksacione (švedske) masaže na kom ćete dobiti sva osnovna teoretska i praktična znanja koja su vam potrebna da biste se uspešno bavili ovim poslom. Tako se na ovom nivou uče opšta anatomija i fiziologija, bazične masažne tehnike švedske masaže, kako nastaje stres i napetost i metodi kako ih prevladati. Savladavanjem tehnike bazične tj. klasične relaks masaže možete dalje nastaviti i napredne relaks masaže kao što su: antistres masaža, kao i neke specijalne masažne tehnike i metode kao što su masaža vrućim kamenjem (hot-stone massage), masaža toplim bambusom, vakuum masaža (cupping) tj. masaža toplim ventuzama..

       I-A1 KLASIČNA RELAKSACIONA
                         MASAŽA

I-A1 STEPEN - (40 časova): U okviru osnovnog kursa uči se  KLASIČNA RELAKSACIONA MASAŽA,  tj. KLASIČNA RELAKS MASAŽA CELOG TELA kao i PARCIJALNE RELAKS MASAŽE, osnovi antistres masaže, osnove akupresure i energoterapije, kao i osnove limfne drenaže. Takođe uče se osnove anatomije mišića, kostiju i zglobova (lokomotornog aparata), kao i uticaj relaks masaža na fiziologiju pojedinih telesnih sistema (koža, limfni sistem, koštano-mišićno-zglobni sistem, sistem za varenje, kardiovaskularni sistem, endokrini sistem, nervno-senzorni sistem, itd.) kao i detaljno objašnjenje svih glavnih masažnih tehnika i hvatova relaks tj. švedske masaže. Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i naučiti tajne profesionalne relaks masaže (kao salonska ili brodska masaža).

UPIS U TOKU:
NOVI SAD: Nova grupa kreće: 30. NOVEMBRA 2023. SUBOTA od 12-18h,
BEOGRAD: Nova grupa kreće: 03. DECEMBRA 2023. NEDELJOM 10-14h.

UPIS NA TELEFONE: 060/767-11-74  ili 069/767-114


Vidi detaljnije o kursu .. relaksaciona masaza


///PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. //// PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE. ///SPISAK PITANJA iz TEORIJE MASAŽE za Bazični kurs (RELAKS) masaže možete pogledati OVDE.

OPŠTU ANATOMIJU I FIZIOLOGIJU ZA MASERE pogledajte OVDE. _______________________________________________________________

       I-A2 PROFESIONALNA RELAKS
               MASAŽA
 (ZA KRUZERE)

I-A2 STEPEN - PROFESIONALNA RELAKSACIONA MASAŽA - 30-40 ČASOVA (kompletna PROFESIONALNA relaks masaža celog tela(napredna klasična relaks masaža), i napredne parcijalne relaks masaže(delova tela ili pojedinih regija: vrat, leđa, ruke i šake, stopala i noge, lice ili vlasište. Na ovom kursu se uči profesionalna ili napredna relaks masaža, kako se ona stvarno izvodi u ekskluzivnim wellness i spa centrima za masažu, hotelima sa 5 zvezdica, brodovima, kruzerima, itd., gde se traži poznavanje ove napredne relaksacione masaže za duboku relaksaciju i potpuni oporavak mišića i lokomotornog aparata. Uči se i opremanje profesionalnih salona za masažu, osnove korišćenja i odabira aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u profesionalnoj relaks masaži, kao i hranljivih krema, higijenskih postupaka i stvaranje prijatnog ugođaja za dugotrajnu masažu. Uslov za pohadjanje kursa: prethodno poznavanje relaks masaže celog tela.

CENA KURSA: 12.000 din (CEO KURS)

ILI DOPLATA 2.000 din na kurs KLASIČNE RELAX MASAŽE

Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/7671174 ili 069/767-114.
___________________________________________________________________________________
         
 
      I-B ANTISTRES MASAŽA

Nakon savladanog kursa klasične relaks masaže, koje je uglavnom preventivna metoda, i podiže opšte zdravstveno stanje organizma, možete savladati i antistres masažu kao dublju i napredniju metodu RELAKS masaže, jer i pored najboljeg truda u telu, naročito u mišićima i unutrašnjim organima i nervima, ostaju zaključani mnogi neprerađeni stresovi, traume, i sl. koji se manifestuju kao uporne blokade, naglašen tonus mišića, prenapregnutost, stalni i uporni bol u pojedinim delovima tela, kočenja, hroničan umor, a često i malaksalost. U tom slučaju najbolje je primeniti tzv. antistres masažu, koja kombinuje dubinsku relaks masažu sa bazičnim terapeutskim metodama i tehnikama za dubinsko oslobađanje od stresa. Takođe se može primeniti kao zamena za relaks masažu u slučajevima da se klijent zasitio klasičnih masaža i želi nešto drugačije i opuštenije da proba.

   I-B1 ANTISTRES MASAŽA (relaksaciona)

I-B1 STEPEN - (30 časova): U okviru II-B1 STEPENA ANTISTRES MASAŽE, uči se ANTISTRES MASAŽA (RELAKSACIONA) Naučite (relaksacionu) Antistres masažu za dubinsko oslobađanje od stresa, po svetskim standardima. Naučite da koristite aromatična ulja u relaks masaži, osnovne MASAŽNE tehnike i terapije oporavka, postanite ANTISTRES MASER, i otvorite WELLNESS CENTAR ili SALON ZA MASAŽU.  Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i probni rad.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za kurs ANTISTRES MASAŽE kreće: upis u toku, subota u 12-18h u NOVOM SADU, (upis je u toku). CENA KURSA: 10.000 din. PRIJAVA NA KURS: 060/76-711-74.

BEOGRAD: Nova grupa (upis) za kurs ANTISTRES MASAŽE, kreće: upis u toku. u BEOGRADU nedeljom od 10-15h. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/76-711-74 ili  069/767-114. 

CENA KURSA
: 10.000 din u 2 rate.

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDEPRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

___________________________________________________________________________

    I-C SPECIJALNE RELAKS
                 MASAŽE

I-C STEPEN - SPECIJALNE RELAKS MASAŽE30-40 ČASOVA,naučite:  Masažu vulkanskim kamenjem, naučite Masažu toplim bambusom, Kuping tehnuku (vakuum posude), i naučite pravljenje i korišćenje ulja za masažu (masažna aromaterapija-osnove pravljenja i korišćenja ulja u masaži). Naučite korišćenje prirodnih materijala i preparata u masaži i unapredite svoje zdravlje i svojih klijenata. Ove masaže su nezaobilazni dodatak svim masažnim tehnikama i terapijama, doprinose boljem raspoloženju klijenata, poboljšavaju zdravstveno stanje i dubinski oslobađaju od nakupljenog stresa i svih vrsta napetosti, gde druge tehnike i terapije ne pomažu.
___________________________________________________________________
        
     I-C1 MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM

I-C1 - MASAŽA VRUĆIM (VULKANSKIM) KAMENJEM - 20 ČASOVA, naučite  masažu vulkanskim kamenjem. Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu se na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) za masažu vulkanskim (vrućim) kamenjem kreće: upis u toku, Subota 12-18h, u NOVOM SADU, (Vase Pelagića 1). CENA KURSA: 10.000 din. PRIJAVA NA KURS: 060/76-711-74.

BEOGRAD: Nova grupa (upis) za masažu vulkanskim (vrućim) kamenjem kreće: upis u toku. U BEOGRADU, nedelja 10-15h, termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/76-711-74 ili  069/767-114.

CENA KURSA: 10.000 din u 2 rate.

Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/76-711-74 ili  069/767-114

___________________________________________________________________________
        
     I-C2 MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM

I-C2 - MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM - 20 ČASOVA, naučite  masažu toplim bambusom. Masaža bambusom je tehnika koja ukllučuje štapove u proces masaže kako bi omogućila maseru da uradi što bolju masažu dubokog tkiva. Masaža toplim bambusom je specijalna vrsta masaže, koja blagotvorno deluje na prokrvljenost mišića i pospešuje cirkulaciju, potpomaže limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja nagomilanog u mišićima, pružajući pritom dubok osećaj relaksiranosti i opšteg blagostanja. Masaža bambusom dovodi do opuštanja i blagotvornog delovanja na mišićnu fasciju, ali i do blagotvornog i blagog elektromagnetnog delovanja na same mišiće. Ono što bambus čini upravo takvim je struktura njegovog spoljnog omotača koja je kao kristalna mreža silikonske strukture. Neki maseri veruju da zbog sličnosti u strukturi koja postoji između vezivnog tkiva naših mišića i strukture opne bambusa, dolazi upravo do svih ugodnosti ove masaže. Masaža kraljevskim bambusima je važna karika u kulturi zdravog življenja. Ona stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom (masaža potstiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, njeguju i pune energijom), otklanja iz tiela otpadne materije, razgradjuje celulit, dovodi telo i psihu u harmoniju.

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs masaže toplim bambusom kreće UPIS U TOKU, SUBOTA 12-18h, Vase Pelagića 1, centar, termini po dogovoru, (upis je u toku). CENA KURSA: 10.000 din. PRIJAVA NA KURS: 060/76-711-74.

BEOGRAD: UPIS U TOKU u BEOGRADU, UPIS U TOKU, NEDELJA 10-15h, 2020, nedelja. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.

Cena kursa: Kurs
 masaže toplim bambusom je 10.000 din.

Prijavite se na vreme na telefon 060/76-71-174 ili  069/767-114.

___________________________________________________________________________
        
    I-C3 VAKUUM MASAŽA - KUPING

I-C3 - VAKUUM MASAŽA (CUPPING) - 20 ČASOVA. Cupping je terapija vakumom i jedna od najstarijih metoda preuzeta iz tradicionalne kineske medicine gde se koriste male staklene čaše – ventuze, a u modernom vremenu silikonske čaše koje se ispumpavaju. U drevnoj kineskoj medicini meridijani su putevi u telu kroz koje protiče energija života pod nazivom “či”. Primenom ove terapije otvaraju se pore, šire krvni sudovi – prokrvljuje se tretirano područje, uklanja zastoj u cirkulaciji, uspostavlja narušeni či (vitalna energija) i izbacuju toksini iz mišića. Ventuze daju vrlo dobre rezultate kod lečenja celog lokomotornog sistema: bolno ukočenih leđa, bolovi između lopatica, bolova u lumbalnom delu leđa, išijasa, fibromijalgija, traume i sportske ozlede. Takođe daju dobre rezulate i kod prehlada, kašlja, bronhitisa, upale pluća, limfne drenaže, detoksikacije organizma, celulita, strija, ožiljaka, relaksacije, itd. Cupping je u početku bio korišten kao pomoćna metoda u tradicionalnoj kineskoj hirurgiji, kasnije je utvrđeno da je efikasna i u lečenju drugih bolesti, a posebno se razvio u terapeutski metod. Tokom terapije koriste se staklene ili silikonske čaše posebnog oblika, koje se stvaranjem vakuma stavljaju na kožu. Čaša se ostavlja na par minuta, tokom kojih pruža opuštajući i detoksikacijski efekat. Potvrđen je efekat ovakve primene ventuza, njihovo delovanje prodire u telo i do 10 cm. Cupping podstiče oslobađanje toksina, stimuliše periferni nervni sistem, akivira limfni sistem, oslobađa blokade u telu, čisti i aktivira krvne sudove, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njen izgled, te joj daje elastičnost.   

NOVI SAD: Nova grupa (upis) u NOVOM SADU za kurs vakuum masaže. Upis u toku. CENA KURSA: 10.000 din. PRIJAVA NA KURS: 060/76-711-74.

BEOGRAD: Upis u toku u BEOGRADU, UPIS U TOKU, NEDELJA 10-15h, Jurija Gagarina 33, Novi Beograd,  (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.

Cena kursa: Kurs vakuum masaže je 10.000 din.

     Prijavite se na vreme na telefon  060/76-711-74 ili  069/767-114.

                                           UPIS U TOKU

______________________________________________________________________

                                                         

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija