MENI

...Akupresurna terapija

          ŠKOLA AKUPRESURNE
                   TERAPIJE


          AKUPRESURNA TERAPIJA ili
                      AKUPRESURA


AKUPRESURNA TERAPIJA
- tj. AKUPRESURA potiče iz Azije i bazira se na kineskoj tradicionalnoj medicini Zhōng Yī. To je drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri – pritiska prsta na tzv. aku – tačke. Ravnoteža životne energije unutar tela smatra se osnovom zdravlja, ne samo telesnog nego i psiho – emocionalnog. U našem telu postoji 14 glavnih energetskih tokova ili meridijana koji su povezani sa različitim organima i psiho-emocionalnim izražajima. Na svakom meridijanu nalaze se mnoge akupresurne ili akupunkturne tačke, čijim povezivanjem dobijamo meridijane. To su tačke ulaska i izlaska energije. Tačke za akupresuru poređane su duž 14 meridijana koji ne odgovaraju ni jednom fiziološkom procesu ili anatomskoj strukturi tela.

Tako, može se pritisnuti samo jedna tačka da bi se ublažio određeni simptom ili tegoba, ili niz tačaka određenim redosledom kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma. Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne tačke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišući ih masažom, grejanjem ili iglama, možete povratiti unutrašnju ravnotežu i ublažiti tegobe. Akupresura koristi iste tačke kao i akupunktura, ali u ovoj tehnici tačke se tretiraju pritiskom prsta ili šake, dok se u akupunkturi tačke stimulišu ubadanjem iglica.

NOVI SAD: Nova grupa za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE kreće 24. JANUARA(SREDA-ČETVRTAK, 17-21h). VASE PELAGIĆA 1, CENTAR.

BEOGRAD:Nova grupa za KURS AKUPRESURNE TERAPIJE kreće 21. JANUARA(Nedelja, 11-15h). Kurs se odvija u ulici JURIJA GAGARINA 33, na NOVOM BEOGRADU.

CENA KURSA: (GRUPNO) 10.000 din (sa sertifikatom)
CENA KURSA:(individualno) 15.000 din (sa sertifikatom)

Prijavljivanje: 060/76-711-74(viber) ili 069/767-114.
 

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija