MENI

...Kurs Relaks Masaže

                                             UPIS U TOKU:

NOVI SAD: KURS RELAKSACIONE MASAŽE. Kurs kreće od četvrtka (18-20h)13. JUNA 2024Save Kovačevića 3/5. Upis svakog dana: 08-22h na telefon 060/76-711-74 ili viber.
BEOGRAD: KURS RELAKSACIONE MASAŽE. Kurs kreće od nedelje: 09. JUNA 2024. Jurija Gagarina 33, Novi Beograd. Nedelja(13-19h). 
Upis svakog dana 08-22h, na telefon 060/76-711-74 ili viber).

CENA (grupno): 15.000 din. (sa sertifikatom)
CENA (individualno): 20.000 din. (sa sertifikatom)


                Sva pitanja i UPIS na e-mail: jovanboj@yahoo.
 (TELEFON i VIBER: +381 60 / 76-711-74)


ŠKOLA RELAKSACIONE MASAŽE


KURS KLASIČNE RELAKSACIONE MASAŽE

                               Ukupno: 60 ČASOVA:15.000 din

                                   UPIS U TOKU!


CENA
(GRUPNO)
: 15.000 din.(sa sertifikatom).
CENA
(INDIVIDUALNO): 20.000 din.(sertifikat uračunat u cenu kursa).

TRAJANJE KURSA:
Trajanje 60 časova, ili 2 meseca ( 15 časova teorije, 45 časova prakse), 2 puta nedeljno ili dvočas vikendom (za putnike):

PRAKTIČNI DEO KURSA:

(30 ČASOVA) Uključujena je kompletna relaks masaža celog tela kao i parcijalne relaks masaže(svih pojedinih delova tela). Uče se osnovne tehnike švedske masaže i osnovi antistres tehnika. Na kursu se uče i osnove masažne terapije i osnove kompleksnih (antistres, terapeutska, sportska, MLD) masaža, kao i uvod u 1-B i 1-C nivo. Osim osnovne obuke uči se i opremanje salona za masažu, osnove korišćenja i odabira baznih i aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u relaks masaži, priprema masera (fizička, mentalna i energetska), osnove body-mechanic tehnike (pravilnog držanja tela za vreme masaže), odabir kreveta za masažu i njihovo podešavanje, itd.

TEORIJSKI DEO KURSA:

(10 časova) Uči se detaljna funkcionalna i deskriptivna (klinička) anatomija sa osnovama opšte fiziologije i patofiziologije (uzroci nastanka bolesti lokomotornog sistema i patologija stresnog sindroma). Uče se i etika masažne prakse, izrada kartona klijenata, bazični zdravstveni testovi i pregled, osnove korišćenja ulja u masaži, te uvod u wellness menadžment i marketing.

U kurs je uključen:

     1) Udžbenik Relaksacione Masaže (Teorija masaže); u njega je uključen:
- Teorija relaks masaže (medicinske osnove masaže, fiziološki efekti hvatova, istorija masaže, uticaj masaže na zdravlje i wellnes status, terapeutski efekti masaže, razlike relaksacione od ostalih vrsta masaža, fiziološke osnove za nastanak stresa, znaci stresa, korišćenje masaže za oslobađanje tela od strasa i podizanje opšteg zdravstvanog stanja, razlika medicinske i profesionalne (salonske) masaže.
- Praktikum relaks masaže (detaljni redosled pokreta za svaki deo tela posebno, i telo u celini);

2) Udžbenik Kliničke Anatomije
lokomotornog aparata za Masere (Anatomija). Kompletna Sistemska i Funkcionalna Anatomija čoveka, sa osnovama Opšte i Patološke Fiziologije čoveka.

3) Priručnik za Relaksacionog Masera (Praksa masaže): u njega je uključena:
- Metodika i detaljna obuka (po svim regijama tela) primenjenih masažnih hvatova na određenim regijama tela, praktični zadaci (priprema masera, priprema ulja i preparata za masažu, zaštita kičme masera - body mechanic kurs), osnovni higijenski postupci i nega kože, održavanje prostorije za masažu, odabir i održavanje kreveta za masažu, bazična dijagnostika i vođenje kartona klijenata, finansijsko poslovanje i osnove Wellnes menadžmenta, itd.).   

4) Praktikum za Relaksacionog Masera za svaki deo tela posebno -
 Detalni redosled pokreta za svaki deo tela i za telo u celini (sa prelaznim hvatovima sa regije na regiju tela). U osnovi kursa su švedski bazični hvatovi, i njihov redosled po medicinskim principima zdravlja. Praktični deo kursa je razvijen u saradnji sa Medicinskom Visokom Školom u Zemunu.


CENA:
Redovni Kurs
: 15.000 din
 - 60 časova: 45 časova prakse, 15 časova teorije
individualni Kurs: 20.000 din - Broj časova po dogovoru.

UPIS U TOKU:
Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija