MENI

Škola kozmetike | OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

ŠKOLA KOZMETIKE

 

NOVA GRUPA za KURS ŠMINKANJA KREĆE od 5. aprila u 15h (subota), U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4, U CENTRU, po posebnom prolecnom popustu. Upis je u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74, ili poslati SMS, ili se prijaviti mejlom na: jovanboj@yahoo.com). NOVA GRUPA za kurs nadogradnje noktiju i manikir kreće od 6. aprila (NEDELJA) u 13h u Novom Sadu u učionici za šminkanje u Vase Pelagića 4,rezervisite mesto na vreme (prijavljivanje na 060/7671174 ili jovanboj@yahoo.com) po najpovoljnijim cenama za vreme prolećnog popusta. NOVA GRUPA za KURS DEPILACIJE KREĆE od 6. aprila u 11h (subota), U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4.,po posebnom prolecnom popustu. Upis je u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74, ili poslati SMS, ili se prijaviti mejlom na: jovanboj@yahoo.com).

      ŠKOLA KOZMETIKE I LEPOTE


KURS ŠMINKANJA, Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće prilagoditi šminku prilici za koju je namenjena (dnevna, večernja, šminka za posebne prilike, scenska šminka), odabrati kombinaciju boja koja najbolje odgovara tipu lica i karakteru modela, pravilno pripremiti lice za šminkanje i naneti željene boje poštujući meru i dobar ukus. Takođe, polaznici će naučiti odabrati kvalitetan pribor i materijal za rad, koji će im omogućiti profesionalno obavljanje zadatka. Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu. 

Nova grupa za profesionalni kurs šminkanja KREĆE do 4. aprila 2014. god, U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4, U CENTRU. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj (aprilskoj) grupi na vreme od 20. marta do 30 aprila.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. aprila, rate po dogovoru. Iskoristite prolećni popust od 20 marta do 30 aprila 2014.g.
Od 1. maja cena je 20.000 din.

KURS NADOGRADNJE NOKTIJU & NAIL ART. Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela bićete osposobljeni za nadogradnju noktiju koristeći najzastupljenije tehnike: gel i akril, kao i za korekciju nadograđenih noktiju. Tokom trajanja kursa, svaki polaznik može da se odluči želi li da se specijalizuje za samo jednu od navedeniih tehnika ili želi da savlada sve  tehnike u ponudi.

Nova grupa kreće od 6. aprila (NEDELJA) u 13h u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4.Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj (aprilskoj) grupi na vreme od 20. marta do 30 maja.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. aprila. Iskoristite prolećni popust od 20 marta do 30 aprila 2014.g.
Od 1. maja cena je 20.000 din. KURS 

 

KURS DEPILACIJE. Depilacija voskom je jedna od najtraženijih načina depilacija, najviše zbog dugotrajnog osećaja glatke kože. Upoznajte i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija tela. Uštedite novac i vreme ponoću ovog odličnog kursa.Tokom kursa naučićete kako da negujete telo, pravilno rukujete voskom, šta je od materijala i pribora potrebno, kako i na koji način da pripremite telo za depilaciju, depilaciju ruku i nogu, prepone, itd., kako i na koji način sprečiti infekciju ili podlive i za kraj kako se skida vosak. Predavanja se održavaju u manjim grupama, dva ili vise puta nedeljno u terminima po dogovoru, plus praktične vežbe. Kurs drže vrhunski profesionalci, a predavanja su izuzetno kvalitetna. Poseban kvalitet kursa je što uključuju teoriju i puno prakse, te ste odmah nakon završenog kursa osposobljeni za samostalni rad.Detalji kursa na sajtu Ultra Nova Wellness: ultranova.rs (škola kozmetike). Svi polaznici Kursa depilacije mogu nastaviti školovanje za kozmetičare (kurs šminkanja, kozmetike lica, kurs manikira i pedikira, nadogradnje noktiju, izlivanje noktiju, nail art, itd.) po povlašćenoj ceni. Mogućnost daljeg usavršavanja stažiranjem u kozmetičkom salonu Ultra Nova Wellness radi sticanja neophodne prakse i iskustva. Kurs drži profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom u elitnim salonima. Maksimalna posvećenost polaznicima.Sav materijal i sredstva za rad obezbeđeni.Sertifikat po završetku kursa.

Nova grupa kreće od 6. aprila (NEDELJA) u 11h u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4.Cena kursa: 12.000 din sa popustom do 30. aprila. Iskoristite prolećni popust od 20 marta do 30 aprila 2014.g.
Od 1. maja cena je 20.000 din.

KURS ZA MANIKIRA. Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih. Umeće pravilno da oblikuju nokte, ali i da neguju samu kožu ruku i stopala koristeći različita pakovanja i hranljive kreme prilagođene tipu kože.

Upis se vrši tokom cele godine, od 1-10. u mesecu. Nova grupa kreće od 6. aprila (NEDELJA) u 13h u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4. Nova skolska godina krece od 1 septembra, rezervišite mesto u novoj grupi na vreme, 
Cena kursa: 12.000 din sa popustom do 31. 
decembra. Iskoristite novogodišnji popust.
Od 1. maja cena je 20.000 din

KURS KOZMETIKE LICA. Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu. U okviru teorijske nastave polaznici se upoznaju sa priborom i materijalima koji će se koristiti u radu, dok u sklopu praktične nastave usvajaju tehnike izvođenja tretmana. 

Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće pravilno da odrede tip kože modela i u skladu sa time prilagode negu, masažu i tretman. Takođe, biće osposobljeni da pravilno očiste kožu lica i uklone nedostatke sa kože lica. Shodno znanjima koja su usvojili tokom teorijske nastave polaznici će znati da pripreme sredstva i preparate potrebne za kozmetičke tretmane. 

Upis se vrši tokom cele godine, od 1-30. u mesecu. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj grupi na vreme od 20. marta do 30 aprila.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. aprila. Iskoristite prolećni popust od 20 marta do 30 aprila 2014.g.
Od 1. maja cena je 20.000 din.

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija