MENI

Kurs relaks/terapijske masaže u Beogradu i NS od 30.03.2013 | OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

Kurs relaks i terapijske masaže u Beogradu od 30.03. i Novom Sadu od 31.03. 2013

 

Smatrate da je posao masera privlačan i unosan? Svesni ste da je relaks masaža danas većini ljudi najlakši i najbrži način da se opuste i odmore od svakodnevnog stresa? Da, kao maser biste uvek imali zainteresovane klijente i sigurnu zaradu, ali gde da naučite osnovne tehnike masaže? Na raspolaganju su Vam kursevi masaže u organizaciji centra za obrazovanje Ultra Nova Wellness, u Beogradu i Novom Sadu.


Nova grupa za relaks masažu (početni nivo), kao i terapijsku masažu (napredni nivo) počinje u Beogradu, od 30. marta 2013. godine, na SC Olimp, na Zvezdari, Vjekoslava Kovača 11, u maloj trim sali, dok ista grupa u Novom Sadu počinje 31. marta 2013. godine, u Save Kovačevića 3.

Masaža je veština kojoj je potrebno da Vas poduče profesionalci, kako biste bili u mogućnosti da se samostalno bavite ovim unosnim poslom. Kroz ovaj kurs relaks masaže ćete dobiti sva teoretska i praktična znanja koja su Vam potrebna za početak bavljenja masažom. Kasnije možete odabrati napredne, profesionalne i ekspertske kurseve, kako biste postojeća znanja usavršili.

Kursevi masaže održavaju se u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena. Časovi masaže su dva puta nedeljno, a dodatno se održavaju i praktične vežbe.

Prednost ovog kursa masaže je što što se prelazi osnovna teorija i mnogo više prakse, što je i najvažnije u sticanju novih znanja. Dodatna povoljnost je mogućnost plaćanja na rate.

Kontaktirajte centar za obrazovanje Ultra Nova Wellness, da bi kurs relaks masaže u Beogradu i Novom Sadu učinio da dobijete sva neophodna znanja i veštine za uspešan dalji posao masera.

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija