MENI

ŠKOLA ORIJENTALNE MASAŽE | OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

KURS ORIJENTALNE MASAŽE

Kurs Tajlandske masaže, Tuine, Šijacua i Ajurvedske masaže u Novom Sadu - od 03.09. 2022.

 

Smatrate da je posao masera privlačan i unosan? Svesni ste da je relaks masaža danas većini ljudi najlakši i najbrži način da se opuste i odmore od svakodnevnog stresa? Da, kao maser biste uvek imali zainteresovane klijente i sigurnu zaradu, ali gde da naučite osnovne tehnike masaže? Na raspolaganju su Vam kursevi masaže u organizaciji centra za obrazovanje Ultra Nova Wellness Studio u Novom Sadu.

Nova grupa za Tajlandsku  i Šijacu masažu, i odmah posle za Tuinu ili Ajurvedsku masažu Abhjangu) u Novom Sadu počinje 5. februara 2022. godine, u ulici Vase Pelagića 1 u CENTRU.

Masaža je veština kojoj je potrebno da Vas poduče profesionalci, kako biste bili u mogućnosti da se samostalno bavite ovim unosnim poslom. Kroz ovaj Tajlandske i Šhiatsu masaže ćete dobiti sva teoretska i praktična znanja koja su Vam potrebna za početak bavljenja masažom. Kasnije možete odabrati napredne energetske (orijentalne) kurseve poput Ajurvedske masaže, Tuine ili Akupresurne terapije i energoterapije, kako biste postojeća znanja usavršili.

Kursevi masaže održavaju se u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena. Časovi masaže su 1-2 puta nedeljno, a dodatno se održavaju i praktične vežbe.

Prednost ovog kursa masaže je što što se prelazi osnovna teorija i mnogo više prakse, što je i najvažnije u sticanju novih znanja. Dodatna povoljnost je mogućnost plaćanja na rate.

Kontaktirajte centar za obrazovanje Ultra Nova Wellness Studio  ili pošaljite poruku (pitanja) ako želite da se prijavite na neki od kurseva.

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija