MENI

ŠKOLA KOZMETIKE

NOVA GRUPA za kurs Manikira u Novom Sadu kreće od 20. novembra (četvrtak) u 18h u Novom Sadu u učionici za šminkanje u Vase Pelagića 4, rezervišite mesto na vreme (prijavljivanje na 060/7671174 ili jovanboj@yahoo.com) po najpovoljnijim cenama za vreme jesenjeg popusta. Cena 15.000 din umesto 20.000 din. 

NOVA GRUPA za KURS ŠMINKANJA u Novom Sadu KREĆE od 20. novembra u 19:00h (četvrtak), U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4, U CENTRU, po posebnom jesenjem popustu. Cena 15.000 din umesto 20.000 din.  Upis je u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74, ili poslati SMS, ili se prijaviti mejlom na: jovanboj@yahoo.com).

NOVA GRUPA za KURS DEPILACIJE u Novom Sadu KREĆE od 20. NOVEMBRA u 20:00h (četvrtak), U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4., po posebnom jesenjem popustu. Upis je u toku (prijaviti se na telefon 060/76-711-74, ili poslati SMS, ili se prijaviti mejlom na: jovanboj@yahoo.com). Cena 15.000 din umesto 20.000 din.

      ŠKOLA KOZMETIKE I LEPOTE


KURS ZA MANIKIRA. Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih. Umeće pravilno da oblikuju nokte, ali i da neguju samu kožu ruku i stopala koristeći različita pakovanja i hranljive kreme prilagođene tipu kože. Upis se vrši tokom cele godine, od 1-10. u mesecu.

Nova grupa kreće od 20. NOVEMBRA (ČETVRTAK) u 18h u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30.
novembra umesto 20.000 din. Iskoristite jesenji popust

KURS ŠMINKANJA
,
Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće prilagoditi šminku prilici za koju je namenjena (dnevna, večernja, šminka za posebne prilike, scenska šminka), odabrati kombinaciju boja koja najbolje odgovara tipu lica i karakteru modela, pravilno pripremiti lice za šminkanje i naneti željene boje poštujući meru i dobar ukus. Takođe, polaznici će naučiti odabrati kvalitetan pribor i materijal za rad, koji će im omogućiti profesionalno obavljanje zadatka. Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu.

Nova grupa za profesionalni kurs šminkanja 20. NOVEMBRA u 19:00h (četvrtak), U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4, U CENTRU. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj (novembarskoj) grupi na vreme od 30. novembra do 14 maja.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do kraja novmbra 2014, rate po dogovoru. Iskoristite jesenji popust do 30. novembra 2014.g.

KURS NADOGRADNJE NOKTIJU. Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela bićete osposobljeni za nadogradnju noktiju koristeći najzastupljenije tehnike: gel i akril, kao i za korekciju nadograđenih noktiju. Tokom trajanja kursa, svaki polaznik može da se odluči želi li da se specijalizuje za samo jednu od navedeniih tehnika ili želi da savlada sve  tehnike u ponudi.

Nova grupa kreće od 20. novembra (ČETVRTAK) u 18h u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj (novembarskoj) grupi na vreme do 30 novembra.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do kraja novembra. Iskoristite jesenji popust do 30 novembra 2014.g.

KURS DEPILACIJE. Depilacija voskom je jedna od najtraženijih načina depilacija, najviše zbog dugotrajnog osećaja glatke kože. Upoznajte i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija tela. Uštedite novac i vreme ponoću ovog odličnog kursa.Tokom kursa naučićete kako da negujete telo, pravilno rukujete voskom, šta je od materijala i pribora potrebno, kako i na koji način da pripremite telo za depilaciju, depilaciju ruku i nogu, prepone, itd., kako i na koji način sprečiti infekciju ili podlive i za kraj kako se skida vosak. Predavanja se održavaju u manjim grupama, dva ili vise puta nedeljno u terminima po dogovoru, plus praktične vežbe. Kurs drže vrhunski profesionalci, a predavanja su izuzetno kvalitetna. Poseban kvalitet kursa je što uključuju teoriju i puno prakse, te ste odmah nakon završenog kursa osposobljeni za samostalni rad.Detalji kursa na sajtu Ultra Nova Wellness: ultranova.rs (škola kozmetike). Svi polaznici Kursa depilacije mogu nastaviti školovanje za kozmetičare (kurs šminkanja, kozmetike lica, kurs manikira i pedikira, nadogradnje noktiju, izlivanje noktiju, nail art, itd.) po povlašćenoj ceni. Mogućnost daljeg usavršavanja stažiranjem u kozmetičkom salonu Ultra Nova Wellness radi sticanja neophodne prakse i iskustva. Kurs drži profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom u elitnim salonima. Maksimalna posvećenost polaznicima.Sav materijal i sredstva za rad obezbeđeni.Sertifikat po završetku kursa.

Nova grupa KREĆE od 14. MAJA u 20:00h (četvrtak) u Novom Sadu u učionici za kozmetiku u Vase Pelagića 4. Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. novembra umesto 20.000 din. Iskoristite jesenji popust od 30 novembra 2014.g.

KURS KOZMETIKE LICA. Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu. U okviru teorijske nastave polaznici se upoznaju sa priborom i materijalima koji će se koristiti u radu, dok u sklopu praktične nastave usvajaju tehnike izvođenja tretmana.

Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće pravilno da odrede tip kože modela i u skladu sa time prilagode negu, masažu i tretman. Takođe, biće osposobljeni da pravilno očiste kožu lica i uklone nedostatke sa kože lica. Shodno znanjima koja su usvojili tokom teorijske nastave polaznici će znati da pripreme sredstva i preparate potrebne za kozmetičke tretmane.

Upis se vrši tokom cele godine, od 1-30. u mesecu. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj grupi na vreme od 20. marta do 30 aprila.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. aprila. Iskoristite jesenji popust do kraja novembra 2014.g.

            ŠKOLA ŠMINKANJA


KURS ŠMINKANJA, Polaznici koji sa uspehom završe kurs umeće prilagoditi šminku prilici za koju je namenjena (dnevna, večernja, šminka za posebne prilike, scenska šminka), odabrati kombinaciju boja koja najbolje odgovara tipu lica i karakteru modela, pravilno pripremiti lice za šminkanje i naneti željene boje poštujući meru i dobar ukus. Takođe, polaznici će naučiti odabrati kvalitetan pribor i materijal za rad, koji će im omogućiti profesionalno obavljanje zadatka. Ovaj tečaj podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu.

KURS ŠMINKANJA u Novom Sadu KREĆE do 4. aprila 2014. god, U UČIONICI ZA KOZMETIKU OBRAZOVNOG CENTRA ULTRA NOVA WELLNESS, VASE PELAGIĆA 4, U CENTRU. Nova skolska godina krece tek od 1. oktobra, rezervišite mesto u novoj (aprilskoj) grupi na vreme, I DOBIJTE PROLEĆNI POPUST.
Cena kursa: 15.000 din sa popustom do 30. aprila. Iskoristite prolećni popust od 20 marta do 30 aprila 2014.g.
Od 1. maja cena je 20.000 din.


Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija