MENI

Kurs Tajlandske i Šhiatsu masaže | OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

Kurs Tajlandske i Šhiatsu masaže u Beogradu i Novom Sadu - od 09.02. i 03.03. 2013

 

Smatrate da je posao masera privlačan i unosan? Svesni ste da je relaks masaža danas većini ljudi najlakši i najbrži način da se opuste i odmore od svakodnevnog stresa? Da, kao maser biste uvek imali zainteresovane klijente i sigurnu zaradu, ali gde da naučite osnovne tehnike masaže? Na raspolaganju su Vam kursevi masaže u organizaciji centra za obrazovanje Ultra Nova Wellness, u Beogradu i Novom Sadu.


Nova grupa za Tajlandsku masažu (početni i terapijski nivo), i odmah posle za Šhiatzu  masažu počinje u Beogradu, od 9. februara 2013. godine, na SC Olimp, na Zvezdari, Vjekoslava Kovača 11, u maloj trim sali, dok slicna grupa u Novom Sadu počinje 3. marta 2013. godine, u Save Kovačevića 3.

Masaža je veština kojoj je potrebno da Vas poduče profesionalci, kako biste bili u mogućnosti da se samostalno bavite ovim unosnim poslom. Kroz ovaj Tajlandske i Šhiatsu masaže ćete dobiti sva teoretska i praktična znanja koja su Vam potrebna za početak bavljenja masažom. Kasnije možete odabrati napredne energetske (orijentalne) kurseve poput Ajurvedske masaže, Tuine ili Reiki masaže i energoterapije, kako biste postojeća znanja usavršili.

Kursevi masaže održavaju se u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena. Časovi masaže su 1-2 puta nedeljno, a dodatno se održavaju i praktične vežbe.

Prednost ovog kursa masaže je što što se prelazi osnovna teorija i mnogo više prakse, što je i najvažnije u sticanju novih znanja. Dodatna povoljnost je mogućnost plaćanja na rate.

Kontaktirajte centar za obrazovanje Ultra Nova Wellness  ili pošaljite poruku (pitanja) ako želite da se prijavite na neki od kurseva.

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija