MENI

6 KURS MEDICINSKE MASAŽE

VI STEPEN - Profesionalni nivo kursa masaže:

               MEDICINSKA MASAŽA
VI STEPEN -MEDICINSKA MASAŽA - 2016. godina
VI-A Kurs Masaže bolnih tačaka (Trigger point therapy): Upis od 20. avgusta 2016. CENA:10.000din.
VI-B Kurs Miofascijalne masaže (Myofascial release):
U pripremi....CENA: 10.000 din.
VI-C Specijalne medicinske masaže: 
     C-1 Kurs Masaže dubokih tkiva (Deep tissue massage): Upis od 3. januara 2015. CENA:10.000din.
     C-2 Kurs Kranio-sakralne terapije: U pripremi....... CENA:10.000din.
     C-3 Kurs Mioterapije. (Myotherapy): U pripremi........ CENA:10.000din.

_______________________________________________________________________________________________

         VI-A MASAŽA BOLNIH TAČAKA

Ukoliko ste početnik, koji tek treba da uđe u svet masaže, vama je namenjen bazični kurs klasične relaks (švedske) masaže na kom ćete dobiti sva osnovna teoretska i praktična znanja koja su vam potrebna da biste se uspešno bavili ovim poslom. Tako se na ovom nivou uče opšta anatomija i fiziologija, bazične masažne tehnike švedske masaže, kako nastaje stres i napetost i metodi kako ih prevladati. Savladavanjem tehnike bazične tj. klasične relaks masaže možete dalje nastaviti i napredne relaks masaže kao što su: antistres masaža, kao i neke specijalne masažne tehnike i metode kao što su masaža vrućim kamenjem (hot-stone massage), masaža toplim bambusom, vakuum masaža (cupping) tj. masaža toplim ventuzama, i sl.

I-A STEPEN - Bazični I nivo (40 časova): U okviru osnovnog kursa uči se  KLASIČNA RELAKS MASAŽA,  tj. KLASIČNA RELAKS MASAŽA CELOG TELA kao i PARCIJALNE RELAKS MASAŽE, osnovi antistres masaže, osnove akupresure i energoterapije, kao i osnove limfne drenaže. Takođe uče se osnove anatomije mišića, kostiju i zglobova (lokomotornog aparata), kao i uticaj relaks masaža na fiziologiju pojedinih telesnih sistema (koža, limfni sistem, koštano-mišićno-zglobni sistem, sistem za varenje, kardiovaskularni sistem, endokrini sistem, nervno-senzorni sistem, itd.) kao i detaljno objašnjenje svih glavnih masažnih tehnika i hvatova relaks tj. švedske masaže. Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i naučiti tajne profesionalne relaks masaže (kao salonska ili brodska masaža).

NOVA GRUPA za kurs RELAKSACIONE MASAŽE kreće od 21. jula (SUBOTA, 18h) u Novom Sadu i 2. jula (subota) u Beogradu od 15h (upis u toku). Rezervišite mesto u novoj (JUNSKOJ) grupi na vreme na TELEFON: 060/76-711-74 ili 069/767-114.  
CENA KURSA: 10.000 din u 2 rate po 5.000 din, po velikom LETNJEM popustu. Iskoristite veliki LETNJI popust, jer redovna cena je 15.000 din.

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

SPISAK PITANJA iz TEORIJE MASAŽE za Bazični kurs (RELAKS) masaže možete pogledati OVDE.

OPŠTU ANATOMIJU I FIZIOLOGIJU ZA MASERE pogledajte OVDE.

____________________________________________________________________________________________

 I-B  ANTISTRES MASAŽA

Nakon savladanog kursa klasične relaks masaže, koje je uglavnom preventivna metoda, i podiže opšte zdravstveno stanje organizma, možete savladati i antistres masažu kao dublju i napredniju metodu masaže, jer i pored najboljeg truda u telu, naročito u mišićima i unutrašnjim organima i nervima, ostaju zaključani mnogi neprerađeni stresovi, traume, i sl. koji se manifestuju kao uporne blokade, naglašen tonus mišića, prenapregnutost, stalni i uporni bol u pojedinim delovima tela, kočenja, hroničan umor, a često i malaksalost. U tom slučaju najbolje je primeniti tzv. antistres masažu, koja kombinuje dubinsku relaks masažu sa bazičnim terapeutskim metodama i tehnikama za dubinsko oslobađanje od stresa. Takođe se može primeniti kao zamena za relaks masažu u slučajevima da se klijent zasitio klasičnih masaža i želi nešto drugačije i opuštenije da proba.

I-B STEPEN - Bazični II nivo (30 časova): U okviru kursa ANTISTRES MASAŽA (Napredne Relaks Masaže) uči se ANTISTRES MASAŽA. Naučite NAPREDNU relaks masažu za dubinsko oslobađanje od stresa, po svetskim standardima. Naučite da koristite aromatična ulja u relaks masaži, osnovne MASAŽNE tehnike i terapije oporavka, postanite ANTISTRES MASER, i otvorite WELLNESS CENTAR ili SALON ZA MASAŽU.  Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i probni rad.

Nova grupa (upis) za kurs antistres masaže kreće 16 . JULA, subota u 15h u Novom Sadu, (upis je u toku), i 2. jula u 15h u Beogradu. Rezervišite mesto u novoj (junskoj) grupi na vreme na telefon 060/76-711-74 ili  069/767-114.  CENA KURSA: 10.000 din u 2 rate, umesto 15.000 din, po velikom letnjem popustu.

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

_________________________________________________________________________________________

I-C SPECIJALNE RELAKS MASAŽE

I-C STEPEN - Bazični III nivo - SPECIJALNE RELAKS MASAŽE  30-40 ČASOVA, naučite:  Masažu vulkanskim kamenjem, naučite Masažu toplim bambusom, Kuping tehnuku (vakuum posude), i naučite pravljenje i korišćenje ulja za masažu (masažna aromaterapija-osnove pravljenja i korišćenja ulja u masaži). Naučite korišćenje prirodnih materijala i preparata u masaži i unapredite svoje zdravlje i svojih klijenata. Ove masaže su nezaobilazni dodatak svim masažnim tehnikama i terapijama, doprinose boljem raspoloženju klijenata, poboljšavaju zdravstveno stanje i dubinski oslobađaju od nakupljenog stresa i svih vrsta napetosti, gde druge tehnike i terapije ne pomažu.
________________________________________________________________________________________________
         I-C(1) MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM

I-C(1) MASAŽA VRUĆIM (VULKANSKIM) KAMENJEM - 20 ČASOVA, naučite  masažu vulkanskim kamenjem. Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu se na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat.

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za masažu vulkanskim (vrućm) kamenjem kreće 30. JUNA, u Novom Sadu, subota u 15h, i 2. JULA u Beogradu, subota 14h, termini po dogovoru, (upis je u toku). U Beogradu kurs kreće 7. JULA 2016, subota 15h. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/7671174 ili  069/767-114. Cena kursa: 10.000 din u 2 rate, umesto 15.000 din, sa popustom do 31.maja 2016. Iskoristite veliki prolećni popust. 

________________________________________________________________________________________________
         I-C(2) MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM

I-C(2) MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM - 20 ČASOVA, naučite  masažu toplim bambusom. Masaža bambusom je tehnika koja ukllučuje štapove u proces masaže kako bi omogućila maseru da uradi što bolju masažu dubokog tkiva. Masaža toplim bambusom je specijalna vrsta masaže, koja blagotvorno deluje na prokrvljenost mišića i pospešuje cirkulaciju, potpomaže limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja nagomilanog u mišićima, pružajući pritom dubok osećaj relaksiranosti i opšteg blagostanja. Masaža bambusom dovodi do opuštanja i blagotvornog delovanja na mišićnu fasciju, ali i do blagotvornog i blagog elektromagnetnog delovanja na same mišiće. Ono što bambus čini upravo takvim je struktura njegovog spoljnog omotača koja je kao kristalna mreža silikonske strukture. Neki maseri veruju da zbog sličnosti u strukturi koja postoji između vezivnog tkiva naših mišića i strukture opne bambusa, dolazi upravo do svih ugodnosti ove masaže. Masaža kraljevskim bambusima je važna karika u kulturi zdravog življenja. Ona stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom (masaža potstiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, njeguju i pune energijom), otklanja iz tiela otpadne materije, razgradjuje celulit, dovodi telo i psihu u harmoniju.

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs masaže toplim bambusom kreće 30. juna, četvrtak 17h, Vase Pelagića 4, centar, termini po dogovoru, (upis je u toku). U Beogradu kurs kreće 2. jula 2016, subota 15h, Durmitorska 19, Savski venac. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme. Cena kursa: Kurs masaže toplim bambusom je 10.000 din (umesto 15.000), po velikom prolećnom popustu. Iskoristite veliki prolećni popust, prijavite se na telefon 060/7671174 ili  069/767-114. Vidi AKCIJE.

________________________________________________________________________________________________
         I-C(3) VAKUUM MASAŽA - KUPING

I-C(3) VAKUUM MASAŽA (CUPPING) - 20 ČASOVA. Cupping je terapija vakumom i jedna od najstarijih metoda preuzeta iz tradicionalne kineske medicine gde se koriste male staklene čaše – ventuze, a u modernom vremenu silikonske čaše koje se ispumpavaju. U drevnoj kineskoj medicini meridijani su putevi u telu kroz koje protiče energija života pod nazivom “či”. Primenom ove terapije otvaraju se pore, šire krvni sudovi – prokrvljuje se tretirano područje, uklanja zastoj u cirkulaciji, uspostavlja narušeni či (vitalna energija) i izbacuju toksini iz mišića. Ventuze daju vrlo dobre rezultate kod lečenja celog lokomotornog sistema: bolno ukočenih leđa, bolovi između lopatica, bolova u lumbalnom delu leđa, išijasa, fibromijalgija, traume i sportske ozlede. Takođe daju dobre rezulate i kod prehlada, kašlja, bronhitisa, upale pluća, limfne drenaže, detoksikacije organizma, celulita, strija, ožiljaka, relaksacije, itd. Cupping je u početku bio korišten kao pomoćna metoda u tradicionalnoj kineskoj hirurgiji, kasnije je utvrđeno da je efikasna i u lečenju drugih bolesti, a posebno se razvio u terapeutski metod. Tokom terapije koriste se staklene ili silikonske čaše posebnog oblika, koje se stvaranjem vakuma stavljaju na kožu. Čaša se ostavlja na par minuta, tokom kojih pruža opuštajući i detoksikacijski efekat. Potvrđen je efekat ovakve primene ventuza, njihovo delovanje prodire u telo i do 10 cm. Cupping podstiče oslobađanje toksina, stimuliše periferni nervni sistem, akivira limfni sistem, oslobađa blokade u telu, čisti i aktivira krvne sudove, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njen izgled, te joj daje elastičnost.   

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs vakuum masaže kreće 30. juna, četvrtak, 2016. u 17h. Nova grupa (upis) u Beogradu za kurs vakuum masaže kreće 2. jula 2016. u 15h, Durmitorska 19, subota, termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme. Cena kursa: Kurs vakuum masaže je 10.000 din (umesto 15.000), po velikom prolećnom popustu. Iskoristite prolećni popust, prijavite se na telefon  060/7671174 ili  069/767-114. Vidi AKCIJE.

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

Cena kursa: (sa popustom) 10.000 din u 2 rate, (ista cena od 10.000 važe za sva tri relaks kursa po Velikom Prolećnom Popustu. Iskoristite Veliki Prolećni Popust, jer redovna cena je 15.000 din. Žiro račun:  205-210985-58 (Minimalna 1. rata je  5.000 din, rezervacija mesta po povlašćenoj ceni). Uplatom 1. rate,obezbeđujete mesto po povlašćenoj ceni (tj. po velikom prolećnom popustu). Uplatu  1. rate možete izvršiti na žiro račun, čekovima građana ili direktnim dolaskom u prostorije obr. centra u Vase Pelagića 4, Novi Sad, (od 17-21h), odnosno u Durmitorsku 19 u Beogradu. Obavezna je najava dolaska u kancelariji za upis na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114.

____________________________________________________________________________________________________

Kursevi masaže se održavaju u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena i organizuju se svakog meseca tokom cele godine. Sve aktuelnosti o kursevima i seminarima o masaži i gostovanjima, vidi na AKCIJE.

I STEPEN - Bazični nivo kursa masaže:

       RELAKSACIONA MASAŽA
I STEPEN - RELAKS MASAŽA - 2016. godina
I-A Kurs Relaksacione masaže: Kurs kreće 15
. jula u NS (PET 18h) i 2. jula u BG (sub 13h).10.000d
I-B Kurs Antistres masaže: Upis u toku. Kurs kreće 16. jula u NS, subota 19h, 2016 i 2. jula u BG.. 
I-C Kurs Specijalnih Relaks masaža: (CENA: 25.000 din u paketu). KREĆU 2. jula u Bg i 2. juna u NS,
      
C-1. Kurs Masaže vrućim kamenjem: Kurs kreće 30. juna u NS i 2. jula u Bg, 2016. CENA: 10.000 din.
      
C-2. Kurs Masaže toplim bambusom: Kurs kreće 30. juna u NS i 2. jula u Bg, 2016. CENA: 10.000 din.
      
C-3. Kurs Vakuum masaže (Cupping): Kurs kreće 30. juna u Ns i 2. jula u Bg, 2016. CENA: 10.000
_______________________________________________________________________________________________

 I-A KLASIČNA RELAKS MASAŽA (ŠVEDSKA)

Ukoliko ste početnik, koji tek treba da uđe u svet masaže, vama je namenjen bazični kurs klasične relaks (švedske) masaže na kom ćete dobiti sva osnovna teoretska i praktična znanja koja su vam potrebna da biste se uspešno bavili ovim poslom. Tako se na ovom nivou uče opšta anatomija i fiziologija, bazične masažne tehnike švedske masaže, kako nastaje stres i napetost i metodi kako ih prevladati. Savladavanjem tehnike bazične tj. klasične relaks masaže možete dalje nastaviti i napredne relaks masaže kao što su: antistres masaža, kao i neke specijalne masažne tehnike i metode kao što su masaža vrućim kamenjem (hot-stone massage), masaža toplim bambusom, vakuum masaža (cupping) tj. masaža toplim ventuzama, i sl.

I-A STEPEN - Bazični I nivo (40 časova): U okviru osnovnog kursa uči se  KLASIČNA RELAKS MASAŽA,  tj. KLASIČNA RELAKS MASAŽA CELOG TELA kao i PARCIJALNE RELAKS MASAŽE, osnovi antistres masaže, osnove akupresure i energoterapije, kao i osnove limfne drenaže. Takođe uče se osnove anatomije mišića, kostiju i zglobova (lokomotornog aparata), kao i uticaj relaks masaža na fiziologiju pojedinih telesnih sistema (koža, limfni sistem, koštano-mišićno-zglobni sistem, sistem za varenje, kardiovaskularni sistem, endokrini sistem, nervno-senzorni sistem, itd.) kao i detaljno objašnjenje svih glavnih masažnih tehnika i hvatova relaks tj. švedske masaže. Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i naučiti tajne profesionalne relaks masaže (kao salonska ili brodska masaža).

NOVA GRUPA za kurs RELAKSACIONE MASAŽE kreće od 15. jula (petak, 18h) u Novom Sadu i 2. jula (subota) u Beogradu od 15h (upis u toku). Rezervišite mesto u novoj (JUNSKOJ) grupi na vreme na TELEFON: 060/76-711-74 ili 069/767-114.  
CENA KURSA: 10.000 din u 2 rate po 5.000 din, po velikom LETNJEM popustu. Iskoristite veliki LETNJI popust, jer redovna cena je 15.000 din.

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

SPISAK PITANJA iz TEORIJE MASAŽE za Bazični kurs (RELAKS) masaže možete pogledati OVDE.

OPŠTU ANATOMIJU I FIZIOLOGIJU ZA MASERE pogledajte OVDE.

____________________________________________________________________________________________

 I-B  ANTISTRES MASAŽA

Nakon savladanog kursa klasične relaks masaže, koje je uglavnom preventivna metoda, i podiže opšte zdravstveno stanje organizma, možete savladati i antistres masažu kao dublju i napredniju metodu masaže, jer i pored najboljeg truda u telu, naročito u mišićima i unutrašnjim organima i nervima, ostaju zaključani mnogi neprerađeni stresovi, traume, i sl. koji se manifestuju kao uporne blokade, naglašen tonus mišića, prenapregnutost, stalni i uporni bol u pojedinim delovima tela, kočenja, hroničan umor, a često i malaksalost. U tom slučaju najbolje je primeniti tzv. antistres masažu, koja kombinuje dubinsku relaks masažu sa bazičnim terapeutskim metodama i tehnikama za dubinsko oslobađanje od stresa. Takođe se može primeniti kao zamena za relaks masažu u slučajevima da se klijent zasitio klasičnih masaža i želi nešto drugačije i opuštenije da proba.

I-B STEPEN - Bazični II nivo (30 časova): U okviru kursa ANTISTRES MASAŽA (Napredne Relaks Masaže) uči se ANTISTRES MASAŽA. Naučite NAPREDNU relaks masažu za dubinsko oslobađanje od stresa, po svetskim standardima. Naučite da koristite aromatična ulja u relaks masaži, osnovne MASAŽNE tehnike i terapije oporavka, postanite ANTISTRES MASER, i otvorite WELLNESS CENTAR ili SALON ZA MASAŽU.  Po završetku kursa moguće je prijaviti se na dalje stručno usavršavanje i probni rad.

Nova grupa (upis) za kurs antistres masaže kreće 16 . JULA, subota u 15h u Novom Sadu, (upis je u toku), i 2. jula u 15h u Beogradu. Rezervišite mesto u novoj (junskoj) grupi na vreme na telefon 060/76-711-74 ili  069/767-114.  CENA KURSA: 10.000 din u 2 rate, umesto 15.000 din, po velikom letnjem popustu.

PRIJAVA ZA KURS za Novi Sad: Pogledajte OVDE. PRIJAVA ZA KURS za Beograd: Pogledajte OVDE.

_________________________________________________________________________________________

I-C SPECIJALNE RELAKS MASAŽE

I-C STEPEN - Bazični III nivo - SPECIJALNE RELAKS MASAŽE  30-40 ČASOVA, naučite:  Masažu vulkanskim kamenjem, naučite Masažu toplim bambusom, Kuping tehnuku (vakuum posude), i naučite pravljenje i korišćenje ulja za masažu (masažna aromaterapija-osnove pravljenja i korišćenja ulja u masaži). Naučite korišćenje prirodnih materijala i preparata u masaži i unapredite svoje zdravlje i svojih klijenata. Ove masaže su nezaobilazni dodatak svim masažnim tehnikama i terapijama, doprinose boljem raspoloženju klijenata, poboljšavaju zdravstveno stanje i dubinski oslobađaju od nakupljenog stresa i svih vrsta napetosti, gde druge tehnike i terapije ne pomažu.
________________________________________________________________________________________________
         I-C(1) MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM

I-C(1) MASAŽA VRUĆIM (VULKANSKIM) KAMENJEM - 20 ČASOVA, naučite  masažu vulkanskim kamenjem. Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu se na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat.

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za masažu vulkanskim (vrućm) kamenjem kreće 30. JUNA, u Novom Sadu, subota u 15h, i 2. JULA u Beogradu, subota 14h, termini po dogovoru, (upis je u toku). U Beogradu kurs kreće 7. JULA 2016, subota 15h. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme na telefon 060/7671174 ili  069/767-114. Cena kursa: 10.000 din u 2 rate, umesto 15.000 din, sa popustom do 31.maja 2016. Iskoristite veliki prolećni popust. 

________________________________________________________________________________________________
         I-C(2) MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM

I-C(2) MASAŽA TOPLIM BAMBUSOM - 20 ČASOVA, naučite  masažu toplim bambusom. Masaža bambusom je tehnika koja ukllučuje štapove u proces masaže kako bi omogućila maseru da uradi što bolju masažu dubokog tkiva. Masaža toplim bambusom je specijalna vrsta masaže, koja blagotvorno deluje na prokrvljenost mišića i pospešuje cirkulaciju, potpomaže limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja nagomilanog u mišićima, pružajući pritom dubok osećaj relaksiranosti i opšteg blagostanja. Masaža bambusom dovodi do opuštanja i blagotvornog delovanja na mišićnu fasciju, ali i do blagotvornog i blagog elektromagnetnog delovanja na same mišiće. Ono što bambus čini upravo takvim je struktura njegovog spoljnog omotača koja je kao kristalna mreža silikonske strukture. Neki maseri veruju da zbog sličnosti u strukturi koja postoji između vezivnog tkiva naših mišića i strukture opne bambusa, dolazi upravo do svih ugodnosti ove masaže. Masaža kraljevskim bambusima je važna karika u kulturi zdravog življenja. Ona stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Neguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom (masaža potstiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, njeguju i pune energijom), otklanja iz tiela otpadne materije, razgradjuje celulit, dovodi telo i psihu u harmoniju.

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs masaže toplim bambusom kreće 30. juna, četvrtak 17h, Vase Pelagića 4, centar, termini po dogovoru, (upis je u toku). U Beogradu kurs kreće 2. jula 2016, subota 15h, Durmitorska 19, Savski venac. Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme. Cena kursa: Kurs masaže toplim bambusom je 10.000 din (umesto 15.000), po velikom prolećnom popustu. Iskoristite veliki prolećni popust, prijavite se na telefon 060/7671174 ili  069/767-114. Vidi AKCIJE.

________________________________________________________________________________________________
         I-C(3) VAKUUM MASAŽA - KUPING

I-C(3) VAKUUM MASAŽA (CUPPING) - 20 ČASOVA. Cupping je terapija vakumom i jedna od najstarijih metoda preuzeta iz tradicionalne kineske medicine gde se koriste male staklene čaše – ventuze, a u modernom vremenu silikonske čaše koje se ispumpavaju. U drevnoj kineskoj medicini meridijani su putevi u telu kroz koje protiče energija života pod nazivom “či”. Primenom ove terapije otvaraju se pore, šire krvni sudovi – prokrvljuje se tretirano područje, uklanja zastoj u cirkulaciji, uspostavlja narušeni či (vitalna energija) i izbacuju toksini iz mišića. Ventuze daju vrlo dobre rezultate kod lečenja celog lokomotornog sistema: bolno ukočenih leđa, bolovi između lopatica, bolova u lumbalnom delu leđa, išijasa, fibromijalgija, traume i sportske ozlede. Takođe daju dobre rezulate i kod prehlada, kašlja, bronhitisa, upale pluća, limfne drenaže, detoksikacije organizma, celulita, strija, ožiljaka, relaksacije, itd. Cupping je u početku bio korišten kao pomoćna metoda u tradicionalnoj kineskoj hirurgiji, kasnije je utvrđeno da je efikasna i u lečenju drugih bolesti, a posebno se razvio u terapeutski metod. Tokom terapije koriste se staklene ili silikonske čaše posebnog oblika, koje se stvaranjem vakuma stavljaju na kožu. Čaša se ostavlja na par minuta, tokom kojih pruža opuštajući i detoksikacijski efekat. Potvrđen je efekat ovakve primene ventuza, njihovo delovanje prodire u telo i do 10 cm. Cupping podstiče oslobađanje toksina, stimuliše periferni nervni sistem, akivira limfni sistem, oslobađa blokade u telu, čisti i aktivira krvne sudove, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njen izgled, te joj daje elastičnost.   

Nova grupa (upis) u Novom Sadu za kurs vakuum masaže kreće 30. juna, četvrtak, 2016. u 17h. Nova grupa (upis) u Beogradu za kurs vakuum masaže kreće 2. jula 2016. u 15h, Durmitorska 19, subota, termini po dogovoru, (upis je u toku). Rezervišite mesto u novoj grupi na vreme. Cena kursa: Kurs vakuum masaže je 10.000 din (umesto 15.000), po velikom prolećnom popustu. Iskoristite prolećni popust, prijavite se na telefon  060/7671174 ili  069/767-114. Vidi AKCIJE.

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

Cena kursa: (sa popustom) 10.000 din u 2 rate, (ista cena od 10.000 važe za sva tri relaks kursa po Velikom Prolećnom Popustu. Iskoristite Veliki Prolećni Popust, jer redovna cena je 15.000 din. Žiro račun:  205-210985-58 (Minimalna 1. rata je  5.000 din, rezervacija mesta po povlašćenoj ceni). Uplatom 1. rate,obezbeđujete mesto po povlašćenoj ceni (tj. po velikom prolećnom popustu). Uplatu  1. rate možete izvršiti na žiro račun, čekovima građana ili direktnim dolaskom u prostorije obr. centra u Vase Pelagića 4, Novi Sad, (od 17-21h), odnosno u Durmitorsku 19 u Beogradu. Obavezna je najava dolaska u kancelariji za upis na telefon 060/76-711-74 ili 069/767-114.

____________________________________________________________________________________________________

Kursevi masaže se održavaju u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena i organizuju se svakog meseca tokom cele godine. Sve aktuelnosti o kursevima i seminarima o masaži i gostovanjima, vidi na AKCIJE.

Kontakt informacije

 • Naziv kompanije:
  OBRAZOVNI CENTAR - ULTRA NOVA WELLNESS STUDIO

 • Adresa:
  Beograd: Durmitorska 19; Novi Sad: Vase Pelagića 1, SEDIŠTE: Novi Sad, Save Kovačevića 3/5, 060/7671174, 069/767-114

 • Kontakt telefon:
  060 767 1174

 • E-mail:

 • jovanboj@yahoo.com

Foto galerija


ELITE Solution Web dizajn BUTOBU 2012